17/11/11

Κύριοι υπουργοί ζητήστε πίσω τα κλεμμένα

Θανάσης Λυρτσογιάννης-Ημερησία
Να επιστραφούν όλα τα κλεμμένα. Την ώρα που πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν χρήματα για πετρέλαιο, την ώρα που οι οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων συμπιέζουν ζωές, υπάρχουν ορισμένοι ¨εξυπνάκηδες¨ (κοινώς κλέφτες) που απολαμβάνουν τους καρπούς της μεγάλης λεηλασίας.

Ηρθε η ώρα η παρούσα κυβέρνηση με αποφασιστικότητα να διεκδικήσει την επιστροφή των κλεμμένων.

Όταν το φάρμακο αγοράζεται φέτος σε τιμή χαμηλότερη 93,8% κάποιοι έκλεψαν το Δημόσιο, έκλεψαν τους...
φορολογούμενους, έκλεψαν αυτούς των οποίων μειώθηκε ο μισθός ή η σύνταξη.

Όταν δεκάδες χιλιάδες ενθυλακώνουν τη σύνταξη ¨πεθαμένων¨, όταν άλλοι τόσοι παίρνουν αναπηρική που δεν δικαιούνται, κλέβουν τα ταμεία που τώρα ψάχνουν δανεικά για τις συντάξεις, το κράτος και τους πολίτες.

Όταν το πλιάτσικο ξεπέρασε κάθε φαντασία η κυβέρνηση οφείλει με συνοπτικές διαδικασίες να ζητήσει να επιστραφούν τα κλεμμένα. Δεν αποτελεί λαϊκισμό, όπως κάποιοι βιαστούν να πουν. Αποτελεί στοιχειώδη πράξη δικαιοσύνης.

Ο κύριος Λοβέρδος (που κατά κοινή ομολογία κάνει πολύ καλή δουλειά ) για παράδειγμα να μην περιοριστεί μόνο στη διενέργεια νέων διαγωνισμών για μείωση τιμών.

Να ζητήσει να επιστραφούν τα κλεμμένα από υπαλλήλους και εταιρείες. Γιατί το πλιάτσικο ήταν οργανωμένο.

Ο κ. Σπυρόπουλος να βρει χρήματα για τις συντάξεις ζητώντας πίσω τα 6 δις. (τόσο ο ίδιος τα υπολόγισε) από τις κλεμμένες συντάξεις.

Ολοι οι υπουργοί να απαιτήσουν να επιστραφούν τα κλεμμένα.

Και οι δικαστές να μην βραδυπορήσουν. Ενεργώντας με αίσθημα πατριωτικής ευθύνης να ανοίξουν όλες τις υποθέσεις της μεγάλης λεηλασίας του λαού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου