12/10/12

Θα κατακεραυνώσει τον παππού των παιδιών του για τη φυγή της ΦΑΓΕ ο Πάνος Καμμένος;


parapolitiki.com
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα η γνωστή γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ, η μητρική πλέον εταιρεία για τις δραστηριότητες όλου του ομίλου είναι η Fage International SA με έδρα το Λουξεμβούργο, η οποία ελέγχεται από τους κ. Ιωάννη και Κυριάκο Φιλίππου. , οι δραστηριότητες της ΦΑΓΕ στην Ελλάδα θα ασκούνται από τη θυγατρική πλέον Fage Dairy Industry SA (τη μέχρι πρότινος, δηλαδή, μητρική), ενώ οι δραστηριότητες εκτός Ελλάδας θα ...
υπάγονται στην καινούργια θυγατρική που συστήνεται, τη Fage Luxembourg S.a.r.l.

Η μεταφορά της έδρας του ομίλου στο Λουξεμβούργο, εκτός από τη χαμηλότερη φορολόγηση, συνεπάγεται ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης από τις ξένες τράπεζες για τη ΦΑΓΕ, κάτι που είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τη λειτουργία της.

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Πάνος Καμμένος έχει τρεις γιους (να τους χαίρεται ο άνθρωπος) με την κόρη του κ.Ιωάννη Φιλίππου με την οποία ήταν κάποτε παντρεμένος.

Μιας και ο κ.Καμμένος εμφανίζεται συχνά-πυκνά ως θεματοφύλακας του Έθνους χαρακτηρίζοντας "προδότες" διάφορους πολιτικούς αντιπάλους του, αναμένω από αυτόν μια πύρινη ανακοίνωση κατά της ΦΑΓΕ με την οποία και θα προτείνει στους ψηφοφόρους του να μην αγοράζουν τα προϊόντα μιας εταιρίας που "πουλήθηκε" στο μητρώο επιχειρήσεων του Λουξεμβούργου, εγκαταλείποντας την Ελλάδα.

Ως ηγέτης ενός αδιάφθορου "κινήματος" που δηλώνει ότι συγκρούεται με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα Νεφελίμ κτλ, περιμένω να βρει το πολιτικό θάρρος να τα βάλει ακόμα και με τον εύρωστο παππού των παιδιών του.

Είναι προδότης και δοσίλογος ο κ.Φιλίππου κ.Καμμένε;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου