11/2/12

Ποιοι είναι διπλοθεσίτες...


E-mail αναγνώστριας

Αγαπητό nonews,

Μετά την ανάγνωση του άρθρου σου με τίτλο "Ποιοί είναι διπλοθεσίτες", επίτρεψέ μου να κάνω

...μια υπενθύμιση, με τα εξής σκέλη:

* Αν δεν με απατά η μνήμη μου –που δε νομίζω- ο κ. Πολίτης τελεί επίσης σε...

άδεια άνευ αποδοχών από τον 9,84 όπου κατείχε διευθυντικό πόστο.

* Δεύτερη εργασία έχουν επίσης οι:...
Α. Κωβαίος, Α. Καββαδία, Φ. Απέργης, Χ. Μιχαηλίδης, Α. Ρουμελιώτης κ.α. (στην ενότητα 7 της ανακοίνωσης (ραδιόφωνο) τις θέσεις καταλαμβάνουν 3 στους 3 δημ/φους της «Ελευθεροτυπίας»)

* Ο Αρβανίτης βρίσκει πάντα –ελέω ΣΥΡΙΖΑ; συζυγικών δεσμών;- μια θέση στη λίστα των συμβάσεων που ανανεώνονται, παρά το περιορισμένο βεληνεκές του και τα έρποντα ποσοστά τηλεθέασης που συγκεντρώνει.

...μια ερώτηση:

Αν η με ύφος 125 καρδιναλίων Βούλα Κεχαγιά έχει δεσμούς συγγένειας με έτερη δημ/φο της ΕΤ3 με το ίδιο επώνυμο (είναι η ΕΡΤ «οικογενειακό μαγαζί»;)

...και μια επισήμανση, στην οποία θα πρέπει να δοθεί συνέχεια:

Τη στιγμή που οι άνεργοι δημοσιογράφοι έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία δυο χρόνια, η ΕΡΤ ανανεώνει συμβάσεις όπως του «αειθαλούς» Λάμπη Τσιριγωτάκη (τον θυμάμαι στην ΕΡΤ από τα σχολικά μου χρόνια), ο οποίος αφενός μεν πληροί από καιρό τους όρους για μια αξιοζήλευτη σύνταξη, αφετέρου δε κατέχει και δεύτερη έμμισθη θέση εργασίας σε κρατικό φορέα (ΑΠΕ-ΜΠΕ. Δεν ξέρω αν έχει ξεχωριστή σύμβαση με την ΕΡΑ).
Και μια και ασχολείσαι με τους διπλοθεσίτες, να θέσω ένα ερώτημα: τι θα γίνει με τους δημοσιογράφους που κατέχουν περισσότερες της μιας θέσεις εργασίας (μισθολόγιο ή μπλοκ) στον δημόσιο τομέα (στενό ή διευρυμένο, δήμους, οργανισμούς που υπάγονται σε υπουργεία, Γενικές Γραμματείες κλπ;) Μέχρι πότε θα τρώνε από χίλιες μεριές, συχνά με αργομισθίες; Θα ασχοληθεί κανείς με αυτούς; Θα λογοδοτήσουν ποτέ για τις ψευδείς δηλώσεις του Ν. 1866 (πρώην 105) ότι δεν κατέχουν άλλη απασχόληση στο δημόσιο; H εύρεσή τους είναι απλή: αρκεί μια ματιά στις φορολογικές δηλώσεις...

Συνέχισε την καλή δουλειά!


Φιλικά,

Ελένη Μ.                                   nonews-news.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου