27/2/12

Κόντρα Χατζηνικολάου με Τσαγκαρουσιάνο για τα ... ζώδια!


Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Στάθη Τσαγκαρουσιάνο και τον Νίκο Χατζηνικολάου με αφορμή ανάρτηση (22-02-2012) στο site της Lifo στην οποία κατηγορούν τον Νίκο Χατζηνικολάου ότι «κλέβει» και δημοσιεύει στο δικό του site τα ζώδια της Lifo.

Η ανάρτηση της Lifo κατηγορούσε για... τρολιά το enikos.gr και μάλιστα ο...
συντάκτης του κειμένου τόνιζε πως η Lifo του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου πληρώνει συντάκτρια (την Τζούλη Αγοράκη) για να γράφει τα ζώδια και καλούσε χαριτολογώντας τον Νίκο Χατζηνικολάου να μοιραστεί τον μισθό της.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αρχικά μέσω twitter τόνιζε πως στο site του ναι μεν αναδημοσιεύουν τα ζώδια από την Lifo αλλά αναγράφοντας την πηγή, ωστόσο στην πορεία παραδέχτηκε πως μια μέρα από λάθος ενός συντάκτη η πηγή δεν δημοσιεύτηκε και πρόσθεσε μέσω μηνυνάτων του:

«Οχι.Δεν κρίνομαι απο το λάθος ενός συντάκτη,που κάποιοι τραβούν απο τα μαλλιά για να μου επιτεθούν» ενώ νωρίτερα είχε γράψει στο twitter «Χαιρετισμους στον μόνιμο υβριστη μου τον κ.Τσαγκαρουσιάνο»

Και το φινάλε(;) από πλευράς Χατζηνικολάου:

'Εχεις δίκιο όταν λες οτι δεν λύνεται τίποτα με κακεντρέχεια και γκρίνια. Αυτός είναι ο λόγος που σου απαντήσαμε με χιούμορ. Επειδή όμως δεν πουλάμε τρελίτσα,το οτι η πηγή δεν προστέθηκε τώρα στο απέδειξαν πολλοί, ίσως περισσότεροι από εκείνους που επικαλείσαι για να αποδείξεις το αντίθετο. Ερώτημα στο οποίο δε χρειάζεται να απαντήσεις γιατί σ'αυτές τις μέρες που περνάμε όλοι μας δεν αρμόζει να κολλάμε σ'αυτά, τι είναι χειρότερο;Να μην κάνει κάποιος λινκ στη στήλη σου ή να μην "ανεβάζεις" την απάντηση αυτών στους οποίους επιτίθεσαι; 'Ολα καλά λέμε και κλείνοντας τη κουβέντα πιάσε και ένα βιντεάκι. (Πρόκειται για τη γνωστή ταινία όπου ο Χατζηχρήστος λέει στο Ρίζο: _"Μαλώνεις Ρε; Μαλώνεις;"
http://presscopy.blogspot.com

σ.σ. Δυο γεροντοφρικιά μαλώνανε σαν παιδάκια του νηπιαγωγίου!
        Με τους ίδιους πολιτικούς επί 40 χρόνια βαρεθήκαμε, αλλά και με τις ίδιες και τις ίδιες         φάτσες στα Μέσα "Ενημέρωσης" σιχαθήκαμε!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου