10/2/12

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου στο ΊΔΡΥΜΑ «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ»


Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου παρουσιάζει το έργο του Willy Russell «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» με τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου από τις 8 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2012 καθημερινά στις 9.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».

Ένα γλυκόπικρο μονόλογο που καταγράφει την πορεία και την εξέλιξη μιας νοικοκυράς, απογοητευμένης από τα...
20 τόσα χρόνια στείρου συζυγικού βίου, που στα 48 της χρόνια κάνει την προσωπική της επανάσταση και το «σκάει» από το σπίτι της, αναζητώντας τον παλιό της εαυτό. Έργο, δεξιοτεχνίας για την ηθοποιό που το ερμηνεύει, που περνάει από την αναπόληση στην οργή και από την αγανάκτηση σε αποφάσεις ριζικής αλλαγής ζωής.

Η επανάσταση της Σίρλεϋ Βαλεντάιν δεν κρατάει πολύ, αλλά είναι ικανή για να προσδιοριστεί ξανά ο εαυτός της ηρωίδας και η ουσιαστική της σχέση με το παλιό της περιβάλλον και του άντρα της. Όπως και το Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα του ιδίου συγγραφέα που το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ανέβασε πριν από δύο χρόνια με απόλυτη επιτυχία, έτσι και η Σίρλεϋ Βαλεντάιν ελπίζουμε να συγκινήσει και πάλι το κοινό ώστε να ανταποκριθεί και πάλι στις επιλογές μας.

Ας σημειωθεί, ότι είναι η τρίτη φορά που το έργο ανεβαίνει στην Ελλάδα μετά τη Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου