9/2/11

Ανάρτησε σε μπλογκ ότι αυτοκτονεί και ευτυχώς σώθηκε

zougla.gr
Ήταν μεσημέρι όταν ο ανώνυμος χρήστης του Διαδικτύου αναρτούσε στο blog της «Zougla.gr» την δική του ιστορία. Άνεργος, πατέρας δύο παιδιών, ο συμπολίτης μας είχε φθάσει στα έσχατα όριά του. Η ανάρτησή του τελείωνε με την λέξη «Αυτοκτονώ». Ήταν ακριβώς 12:34 μετά το μεσημέρι. Αμέσως ...
ειδοποιήθηκε η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο προϊστάμενος της κ. Σφακιανάκης προσωπικά.

Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που η «Zougla .gr» έδωσε την ταυτότητα IP του υπολογιστή από τον οποίο πραγματοποιήθηκε η ανάρτηση. Ήταν ένα στοίχημα με τον χρόνο. Το περιεχόμενο της ανάρτησης δεν άφηνε αμφιβολίες ως προς τις προθέσεις του ανώνυμου χρήστη. Ο ανώνυμος πολίτης ήταν αποφασισμένος να πραγματοποιήσει την απειλή του.

Πολύ αργότερα, στις 22:00 η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωνε την ηλεκτρονική μας εφημερίδα πως ο χρήστης εντοπίστηκε στην Βόρειο Ελλάδα και πώς η κατάσταση ήταν πλέον υπό έλεγχο.

Ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας είναι όντως άνεργος, πατέρας δύο μικρών αγοριών εννέα και τριών ετών και είναι καταχρεωμένος στις τράπεζες. Ειδικός ψυχολόγος ανέλαβε την υποστήριξη του. Ο άνθρωπός σώθηκε επειδή ανάρτησε την πρόθεση του να αυτοκτονήσει στο Διαδίκτυο και στο Blog της «Zougla.gr».

Το περιεχόμενο της ανάρτησης του εξηγούσε με κάθε λεπτομέρεια την ψυχολογική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει.

Διαβάστε το κείμενο όπως αναρτήθηκε στο Βlog της Ζοugla.gr


«ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ (ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΛΑΖΙΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟΣ)

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011, 12:34

ΚΑΛΗΜΕΡΑ......Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 9 ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΖΗΓΟ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 67 ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ (ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΦΘΑΣΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ) ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 49 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 1000 ΕURO ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΟΛΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 2000 EURO ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΦΦΑΠΑΞ 100000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ (ΑΚΟΥ ΕΦΦΑΠΑΞ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ)...?

ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 500 ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 500 ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ 50-100 ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.


ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΥ.


ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ 10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΠΙ 500 ΕΚΑΣΤΟ ΕΧΩ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.


ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧ ΤΑ 10000 ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ.


ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΤΑ 9750 ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ 2005 ΦΟΡΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΔΟΣΗ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 4000 ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ 19 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΑΚΑΝΑΝΕ Η ΕΦΟΡΙΑ 6750 ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ 2005 ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΜΕ 3 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ) ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΕΦΤΕ ΑΡΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΡΔΙΖΩ ΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΧΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΦΕΡΕΙ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΑΥΤΙΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΛΑΣΤΡΑ.


ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ 3,000-4,000-5,000-10,000 ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ Ο ΓΑΜΗΜΗΝΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ Η ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΩ.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΜΙΣΟ ΗΠΑΡ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ (ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΗΠΑΡ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ)ΓΙΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΣΤΩ 5-7 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.


ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΟΥΤΕ ΗΠΑΡ ΟΥΤΕ ΔΑΝΕΙΚΑ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΘΑ ΕΔΙΝΑ.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΕΣΤΩ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΥΖΩ(ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝΕ).


ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

ΑΑ........ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΩ Η ΝΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΟΡΟΦΟ...........ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 200000-300000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ EURO ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ


ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

ΝΙΚ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου