1/6/11

Άλλος για ορεινό Βάλτοοο!!!!

Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Ιουνίου θα βρεθούν στην Αιτωλοακαρνανία Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής ,οι υφυπουργοί Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνος Μωραίτης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Κουτσούκος και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καχριμάκης.


Θα επισκεφθούν πρότυπες μονάδες και θα μετάσχουν σε ημερίδα-τηλεοπτική εκπομπή (που θα μεταδοθεί με απευθείας σύνδεση με ...
πολλά περιφερειακά κανάλια μεταξύ των οποίων και ο Αχελώος ΤV) με θέμα «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ » που θα λάβει χώρα στην Τριχωνίδα .

Το Σάββατο 4 Ιουνίου θα επισκεφθούν τα χωριά του ορεινού Βάλτου με κατάληξη την κεντρική πλατεία Αυλακίου όπου θα λάβει χώρα σύσκεψη με θέμα «Η ανάπτυξη της Υπαίθρου» με Φορείς της Δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Η επιλογή του Αυλακίου έχει ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς είναι το σημείο που συναντώνται οι τέσσερις αυτές Περιφέρειες. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

17.00-17.30 Επίσκεψη στη Βιομηχανία παραγωγής αρωματικών & φαρμακευτικών φυτών ΑΝΘΗΡ ΑΕ στη Μεγάλη Χώρα-Νεάπολη Αγρινίου 1

8.00-18.30 Συνάντηση με τον δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό και ξενάγηση στη Λίμνη Τριχωνίδα.

19:30 – 21:30: Στη Λίμνη Τριχωνίδα (Δουγρί «Ίριδες») θα λάβει χώρα ημερίδα-τηλεοπτική εκπομπή με θέμα «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ » . Συμμετέχουν: οι Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Δανέλλης, Σταύρος Λαμπρινίδης, και Γιώργος Σταυρακάκης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνος Μωραίτης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Κουτσούκος, ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης και μέσω τηλεδιάσκεψης ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Πούλ Νύρουπ Ράσμουσεν, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Τζο Λάϊνεν και ο Πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μάρτιν Σούλτς.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

09:30 Επίσκεψη στο Περδικάκι στον Ορεινό Βάλτο σε Μονάδα με προστατευόμενα άγρια Άλογα.

10:00 Επίσκεψη στην Τυροκομική Μονάδα «Ματσιούλας» στα Βρουβιανά Αιτωλοακαρνανίας.

11:00 Επίσκεψη στο υδροηλεκτρικό έργο «ΔΑΦΝΟΖΩΝΑΡΑ-ΣΑΝΙΔΙ» 8.5 MW (Αυλάκι Αιτωλοακαρνανίας) που συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Υπουργείο Ανάπτυξης, πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα»

12:00 – 13:00 Κεντρική πλατεία Αυλακίου Αιτωλοακαρνανίας

Σύσκεψη με θέμα «Η ανάπτυξη της Υπαίθρου» με Φορείς Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Συντονίζει ο αιρετός Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου