23/12/10

Βεκρής μέχρι νεωτέρας...

gazzetta.gr
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε τον Τζόνι Βεκρή ως προσωρινό πρόεδρο της ΠΑΕ μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Θανάσης: «Με τους δικούς μας όρους, ή καθόλου». To gazzetta.gr βρέθηκε στα γραφεία!
Ο Τζόνι Βεκρής είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού και...
 κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΠΑΕ, εξέφρασε την αισιοδοξία του: «Πάντα είμαι αισιόδοξος, όταν μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Έχει υπάρξει απόφαση από προηγούμενο ΔΣ. Μπορούμε να πούμε ότι κατά κάποιον τρόπο το είχε προβλέψει ο Νικόλας Πατέρας. Έχει αποφασισθεί τι μεταγραφές θα γίνουν. Από εκεί και πέρα, εάν ο προπονητής και οι κκ. Αντωνίου και Φρέιτας έχουν την άποψη ότι θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές θα πρέπει να γίνει εισήγηση στο ΔΣ».


Πολέμης: «Πάντα υπάρχουν προβλήματα»
Μετά τον νέο πρόεδρο του τριφυλλιού, δηλώσειε έκανε ο Αδαμάντιος Πολέμης, αναλύοντας τους λόγους που δεν θέλησε να αναλάβει αυτός τα ηνία: «Η παραίτηση του Πατέρα έγινε ξαφνικά, το μάθαμε τη Δευτέρα που βρεθήκαμε όλοι μαζί. Όλοι κοιτάξαμε να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Όλοι πρότειναν εμένα, είναι κάτι το οποίο ουδέποτε είχα σκεφτεί. Χρειάζεται σκέψη και ωριμότητα για κάτι τέτοιο. Ένα μεγάλο αρνητικό για να αναλάμβανα αυτό το αξίωμα είναι η δημοσιότητα. Έχω ζήσει διαφορετικά και δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο. Δεν μπορούν να γίνουν τα πράγματα σε δύο μέρες.

Υπήρχε ενθουσιασμός και απίστευτα χρήματα, αυτά ξοδεύτηκαν καλώς και κακώς, όμως τελείωσαν. Η πρόθεση των μετοχών δεν είναι πολύ θετική για να βάλουν χρήματα στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν δεν μπει στην καλύτερη περίπτωση χάνει 10 εκατομμύρια ευρώ.

Εσείς λέτε ότι βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή. Πάντα υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν είναι έτσι. Ένας υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να τα δει πριν βγουν στην δημοσιότητα. Τώρα ξέρω πως ότι βάλεις στην ομάδα χάνεται. Όλες οι ομάδες τα ίδια προβλήματα έχουν. Όλοι θέλουμε ονόματα και μεταγραφές, αλλά πρέπει να δεις το οικονομικό για να μην πτωχεύσει η εταιρεία. Και όχι να λέμε και να μπορούμε να τα κάνουμε. Είναι η πραγματικότητα».

Θανάσης: «Ο Παναθηναϊκός είναι στο χείλος του γκρεμού»
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και επανέλαβε πάνω από δέκα φορές την ατάκα: «με το χέρι στην καρδιά», ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι στο χείλος του γκρεμού: «Βοηθήστε! Ο Παναθηναϊκός είναι στο χείλος του γκρεμού. Σας το λέω ειλικρινά . Πρωτόγνωρη η κατάσταση. Διαφωνώ με τον υπηρεσιακό πρόεδρο. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα αναλάβει ένας υπηρεσιακός παράγοντας.

Άκουσα τον κύριο Πολέμη. Είπε θετικά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός για να διοικηθεί θέλει έξυπνες κινήσεις και να είναι συγκαταβατικός σε ορισμένες καταστάσεις. Είπαμε πως πρέπει να μπει υπηρεσιακός παράγοντας, αλλά εγώ δεν συμφωνώ. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Έχει ιστορία 100 χρόνων. Πρέπει να τον βοηθάμε ουσιαστικά. Δεν είναι σωστό ο υπηρεσιακός. Βγήκε η απόφαση παμψηφεί. Ξέρω πρόσωπα και πράγματα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα αναλάβει ένας υπηρεσιακός παράγοντας. Υπάρχει, όμως, μεταγραφική περίοδος.

Ο Παναθηναϊκός είναι στο χείλος του γκρεμού. Πρέπει να τον βγάλουμε από αυτή την κατάσταση, από το τέλμα. Πρωτόγνωρη η κατάσταση. Το λέω με το χέρι στην καρδιά. Τον πονάω. Έχω δώσει την ζωή μου για αυτή την ομάδα. Είναι σε δύσκολη κατάσταση. Οι λεγόμενοι λεφτάδες πρέπει να βοηθήσουμε.

Για το αν είναι ανταγωνιστικός με τον Ολυμπιακό: Μία νίκη και μία ισοπαλία. Το οικονομικό είναι το δύσκολο. Αλλοι βλέπουν τον Παναθηναϊκό ως διαφήμιση, άλλοι με την καρδιά τους και άλλοι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη.

Μπράβο στον Πατέρα που είχε πει ότι δεν πρέπει να μείνει ακέφαλος ο Παναθηναϊκός. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους να μην αναλάβει. Χωρίς σύμπνοια και αγάπη, με το χέρι στην καρδιά, χωρίς αυτά δεν μπορείς να προχωρήσεις. Είτε τον παίρνουμε τον Παναθηναϊκό εμείς και κάνουμε ότι πιστεύουμε, είτε δεν τον παίρνουμε. Βάζουμε λεφτά στην ομάδα χωρίς να σκεφτόμαστε αν θα είναι ζημιογόνος ή όχι. Στο μπάσκετ 12-15 χρόνια μας έχει στοιχίσει πάνω απο 200 εκ. ευρώ. Ξέρουμε πως τα χάνουμε, αλλά για την αγάπη μας τα βάζουμε. Για αυτό έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Πέντε ευρωπαϊκά και τόσα πρωταθλήματα»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου