23/12/10

Σοκαριστική ενέργεια- Ρουμάνος εργαζόμενος πήδηξε από το θεωρείο της Βουλής-Δείτε το βίντεο

Σοκ προκάλεσε στα μέλη του ρουμανικού κοινοβουλίου η ενέργεια ενός εργαζόμενου της κρατικής τηλεόρασης στη Ρουμανία, που πήδηξε από θεωρείο μέσα της αίθουσας του Κοινοβουλίου την ώρα που συζητείτο πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Με την ενέργεια του αυτή, ο άνδρας προσπάθησε να...
 εκφράσει τη διαμαρτυρία του για τα μέτρα λιτότητας.

Η σύντομη πτήση του, που κατέληξε πάνω στα έδρανα του κοινοβουλίου καθώς οι βουλευτές απομακρυνόταν έντρομοι, είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Εκείνη την ώρα στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ. Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το βήμα για να διαπιστώσει τι συνέβη.

Η διαδικασία της ψηφοφορίες διεκόπη για λίγο και αργότερα το Κοινοβούλιο απέρριψε την πρόταση μομφής.

Ο άνδρας έλαβε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, ενώ στη διάρκεια της μεταφοράς του στο ασθενοφόρο φώναζε «Ελευθερία», μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Agerpres.

Ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει, πριν πέσει από το μπαλκόνι: «Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου».

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρουμανίας, ο εργαζόμενος στην τηλεόραση φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε: «Σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μάς πουλήσατε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου