29/12/10

Πάτρα: Τον σκότωσαν στο ξύλο και μετά του έγδαραν το κεφάλι

thebest.gr
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος που συγκλονίζει από τα Χριστούγεννα την Πάτρα καθώς τα ιατροδικαστικά ευρήματα κάνουν λόγο για σκληρό βασανισμό του θύματος πριν επέλθη ο θάνατός του. Ο άτυχος αλλοδαπός φαίνεται ότι δέχθηκε ενώ ήταν ζωντανός, αλλεπάλληλα κτυπήματα στο...
 σώμα και το κεφάλι με γροθιές, κλωτσιές και ξύλα ενώ στη συνέχεια οι δράστες τον μαχαίρωσαν 17 φορές.

Αυτό που συγκλονίζει είναι ότι έγδαραν και έκοψαν με μαχαίρι το τριχωτό της κεφαλής του (του πήραν το σκαλπ).

Η αστυνομία ερευνά τους λόγους που οι δράστες εγκατέλειψαν το πτώμα τυλιγμένο σε κουβέρτες στην Πατρών – Κλάους, κοντά στο «Πεπανός».

Πιθανολογείται ότι οι δράστες σκόπευαν να κρύψουν το πτώμα μετά το φόνο, όμως για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί επέλεξαν να το αφήσουν στη μέση του δρόμου. Το πιο πιθανό είναι ότι φοβήθηκαν πως η παρουσία τους θα γίνει αισθητή και γι αυτό το εγκατέλειψαν. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα τονίζει ότι «ο θάνατος επήλθε συνεπεία πολλαπλών τραυμάτων τόσο από θλον όργανο, όσο και από τέμνον και νύσσον.

Δεν ήταν μόνο οι μαχαιριές όσο τα κτυπήματα που είχε δεχθεί στο κεφάλι».

Επίσης τονίζεται ότι το θύμα είχε κτυπηθεί ομαδικά με γροθιές και κλωτσιές σε διάφορα σημεία του σώματος, ενώ φέρεται ότι είχε κτυπηθεί επίσης με ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου