23/12/10

«Καρφιά» Δομάζου κατά Πατέρα, Αντωνίου και μια πρόβλεψη...

Καυστικός για ακόμη μία φορά εναντίον του Νικόλα Πατέρα και του Κώστα Αντωνίου εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Μίμης Δομάζος. Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος εκτίμησε πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Ανδρέας Βγενόπουλος...

Ο «στρατηγός» μιλώντας στον «Sentra 103,3», κατηγόρησε τον...
 απερχόμενο πρόεδρο του «τριφυλλιού» ότι έκανε κουμάντο στην ομάδα χωρίς να βάλει χρήματα, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι σχέσεις του αυτή τη στιγμή με τον Ανδρέα Βγενόπουλο δεν είναι καλές.
Οριοθέτησε, μάλιστα, αυτό το... πάγωμα των σχέσεων από την παραίτηση του Πατέρα την περασμένη Άνοιξη, χωρίς να έχει ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Παράλληλα, ο Δομάζος εξέφρασε την άποψη ότι «ο Βγενόπουλος θα επιστρέψει κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό», ενώ επιφυλάχτηκε να πει περισσότερα, όταν επιστρέψει από το εξωτερικό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και συναντηθεί μαζί του.
Δεν παρέλειψε, πάντως, να τονίσει και ότι «ο Παναθηναϊκός δεν έχασε από τον Βγενόπουλο, αλλά από τον Πατέρα που ήθελε να διοικεί την ομάδα χωρίς να βάλει χρήματα».

Να σημειωθεί ότι ο παλαίμαχος άσος των «πράσινων» επιτέθηκε με οξύτητα και κατά του Κώστα Αντωνίου, αφού όπως τόνισε «όταν συναντήθηκε με τον σύνδεσμο των παλαίμαχων, ο Πατέρας είχε ρωτήσει κάποιον από τους παίκτες αν είναι φίλος του Αντωνίου, γιατί μόνο έτσι μπορεί να βρει δουλειά στην ομάδα».

Τέλος, ο Δομάζος άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα αποδυτήρια, στις σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, απέφυγε όμως να πει περισσότερα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και έναν τόνο αισιοδοξίας για το μέλλον, λέγοντας ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και ότι «ποτέ κανείς δεν χάνει από τον Παναθηναϊκό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου