30/12/10

Φευγάτος ο Ζιλμπέρτο

sport24.gr
Πιο πιθανό από ποτέ μοιάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ζιλμπέρτο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό. Ψάχνουν ομάδα να τον δώσουν οι πράσινοι. Διαβάστε ποιοι παίκτες ακόμα αναμένεται να κουνήσουν μαντίλι σύντομα.
Ο Βραζιλιάνος άσος αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους...
 παίκτες που έχουν έρθει ποτέ στον Παναθηναϊκό, όμως στα δυόμιση χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Με τα δεδομένα προβλήματα του "τριφυλλιού" δεν αποκλείεται πλέον να έχουμε διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές έξι μήνες νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου του.
Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούμε να μιλήσουμε σίγουρα για τον Παναθηναϊκό, αυτό είναι οι αποχωρήσεις παικτών τον Γενάρη. Το μόνο εύκολο δηλαδή σε αυτή την περίοδο.

Για μεταγραφές θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Εκεί οι Βεκρής και Φρέιτας θα περιμένουν να δουν τις αποφάσεις και στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε ενδεχόμενες προσθήκες στο ρόστερ.

Βέβαια αυτό δεν επηρεάζει την απόκτηση δανεικών, αφού δεν επιβαρύνουν σημαντικά την ομάδα.

Έχει... μύτη ο Ζιλμπέρτο
Ένας από τους παίκτες που φαίνεται πως έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα είναι και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος με μήνυμα στο Twitter του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.
Από μόνο του αυτό δεν αρκεί βέβαια, καθώς θα πρέπει να βρεθεί και η ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιο του βραζιλιάνου άσου, το οποίο φυσικά είναι ιδιαίτερα υψηλό. Οι πράσινοι πάντως ψάχνουν δεξιά και αριστερά να βρουν κάποιον σύλλογο, κυρίως από Βραζιλία μεριά.

Εκτός του Σίλβα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθούν από την διοίκηση οι Πλεσί, Δημούτσος και Γκαρσία για να λυθούν τα συμβόλαια τους. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού θα ζητήσουν, λογικά, κάποια αποζημίωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου