29/11/10

Εκρυβε το πτώμα επί 1,5 χρόνο σε μπαούλο

Σπύρος Κουντούρης-Έθνος

Εξαφανίστηκε πριν από 1,5 χρόνο και βρέθηκε δολοφονημένος σήμερα το μεσημέρι, μέσα σε ένα μπαούλο σε αποθήκη οικίας την οποία ενοικίαζε, στην διασταύρωση των οδών Μαρκίδη και Κότρωνος, στο Αιγάλεω.

Πρόκειται για τον 77χρονο συνταξιούχο της ΕΘΕΛ, τον οποίο, όπως έγινε ...
γνωστό από την αστυνομία, σκότωσε 39χρονος στον οποίο νοίκιαζε το σπίτι.
Το έγκλημα διαπράχθηκε ενάμισι χρόνο πριν, ύστερα από καυγά που είχαν ο ιδιοκτήτης του σπιτικού και ο ενοικιαστής, διότι ο δεύτερος καθυστερούσε τις δόσεις των ενοικίων.


Ο δράστης έσπρωξε και πέταξε στο πάτωμα και αφού κτύπησε στο κεφάλι, τον στραγγάλισε στη συνέχεια τον τύλιξε σε ένα χαλί και τον έβαλε μέσα σε μπαούλο κάτω από τη σκάλα της αποθήκης.
Το θύμα είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο του 2009, όταν έφυγε από το σπίτι του για να πάει στο Αιγάλεω προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα που του όφειλαν ενοικιαστές του.
Την ημέρα της εξαφάνισής του είχε βρεθεί στο Αιγάλεω το αυτοκίνητό του, αλλά ο 77χρονος, παρά τις αναζητήσεις φίλων, συγγενών και της αστυνομίας, δεν είχε βρεθεί πουθενά.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δράστης, ο οποίος διέμενε στο σπίτι με έναν φίλο του (ο οποίος έλειπε την ημέρα του εγκλήματος), εγκατέλειψε το σπίτι αυτό φέτος το Μάρτιο.

Ο εντοπισμός του πτώματος έγινε όταν η γυναίκα του θύματος πήγε να καθαρίσει το σπίτι προκειμένου να το ενοικιάσει: Άνοιξε για να δει τι είχε μέσα το μπαούλο και βρέθηκε μπροστά σε έναν σκελετό, που όπως διαπιστώθηκε, ανήκε στον εξαφανισμένο σύζυγό της.
Όπως είπαν περίοικοι, από την αποθήκη ανεδύετο δυσοσμία, αλλά όταν τον ανέφεραν στον ενοικιαστή, αυτός τους απαντούσε ότι οφείλονταν στον βόθρο.

Τα ίδια είχε ισχυριστεί και στον γιο του θύματος, όταν είχε πάει για να ρωτήσει εάν γνώριζε κάτι σχετικά με την εξαφάνιση του πατέρα του.
Μάλιστα, προκειμένου να μην καταλάβουν τίποτα οι περίοικοι, ο δράστης πήγαινε συχνά στην αποθήκη, όπου έριχνε αρώματα και χλωρίνη για να καλύψει τη δυσοσμία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου