23/11/10

Αρνείται να ενημερώσει τον Μπουτάρη ο Παπαγεωργόπουλος

ΧΡ. ΤΕΛΙΔΗΣ-Έθνος

Αρνείται να συνεργαστεί με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη o Β. Παπαγεωργόπουλος, ώστε να δοθούν εγγράφως στη νέα δημοτική αρχή όλα τα στοιχεία σχετικά με την οικονομική κατάσταση του δήμου.
Το θέμα είχε θέσει προφορικά ο ίδιος ο Γ. Μπουτάρης και πρόκειται να διατυπωθεί και γραπτώς προς τον δήμαρχο. Αυτό που ζητείται επίσης είναι να ...
υπάρξουν συναντήσεις και ενημέρωση από τους απερχόμενους αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου και για άλλα κρίσιμα θέματα.

Χθες πάντως υπήρξε αρνητική απάντηση από τον απερχόμενο δήμαρχο Β. Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος αναφέρει ότι κατά την πρόσφατη συνάντηση με τον Γ. Μπουτάρη, μετά την εκλογή του, τον ενημέρωσε για μια σειρά θέματα που του έθεσε.

Επειδή όμως, όπως λέει, ο νέος δήμαρχος σε συνεντεύξεις του «αμφισβήτησε τα στοιχεία που του παρέθεσα και την ειλικρίνεια των λεγομένων μου», ο κ. Παπαγεωργόπουλος αποφάσισε να μη συνεργαστεί περαιτέρω. «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή την κωμωδία της ειλικρινούς ενημέρωσης από τον ίδιο τον δήμαρχο» αναφέρει και τον παραπέμπει για την 1η Ιανουαρίου όταν θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή.

Συνάντηση
Χθες ο νέος δήμαρχος επρόκειτο να ενημερωθεί από τον υφυπουργό Υποδομών Γ. Μαγκριώτη και τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Α.Ε. για την πορεία των εργασιών του μετρό στη Θεσσαλονίκη. Ο Γ. Μπουτάρης, που δεν μπόρεσε να είναι παρών λόγω ενός μικροπροβλήματος υγείας, εκπροσωπήθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Κουράκη.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε, μόλις αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, να δρομολογηθεί η δημιουργία μιας κοινής επιτροπής που θα παρακολουθεί την πορεία των έργων.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός άσχετος ηλίθιος έγραψε το "αρνείται";
Ξέρει τι λέει η νόμος για τις ευθύνες του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, τη λογοδοσία και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, που ενημερώνουν;
Η μαλακία πάει σύννεφο στο ιντερνετ. Κάθε ηλίθιος γράφει ό,τι θέλει

Δημοσίευση σχολίου