18/11/10

Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη Έκθεση video Games

newsbeast.gr               Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας

Μια έκθεση διαφορετική από όλες τις άλλες, η διεθνούς φήμης έκθεση «GAME ON 2», επισκέπτεται τη χώρα μας, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι), για να λύσει όλες μας τις απορίες για την ιστορία και την εξέλιξη των video games, αλλά και να μας ...
μυήσει στον ψηφιακό τους κόσμο.
Η πρωτότυπη αυτή έκθεση έχει ήδη προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες σε μεγάλες πόλεις όπως η Μελβούρνη, το Λονδίνο, το Σιάτλ, το Τελ Αβίβ, το Σικάγο, το Ελσίνκι και το Εδιμβούργο.Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν την ιστορία των πιο δημοφιλή video games από τις αρχές του 60 έως σήμερα, σε υπολογιστές και κονσόλες (Atari, Nintendo, Sony, Microsoft, Sega), να συνδέσουν το χθες με το σήμερα και να μάθουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, το οποίο μεταφέρει τον χρήστη σε ένα περιβάλλον έξω από τα καθιερωμένα, κάνοντάς τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού! Πρόκειται για μία τεράστια πλαστική σφαίρα εικονικής πραγματικότητας πάνω σε μία ειδική κυλιόμενη πλατφόρμα, που κινείται 360ο, ανάλογα με την κατεύθυνση και τη φυσική κίνηση του παίκτη.
Συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνολογία virtual reality - όμοια με αυτή που χρησιμοποιούν για την εκπαίδευσή τους οι ειδικές δυνάμεις - με την έντονη δράση και την αγωνία, ο παίκτης βιώνει μία εμπειρία άλλης διάστασης!

Όποιος θέλει να ζήσει τη μοναδική αυτή εμπειρία, μπορεί να επισκεφτεί την έκθεση «GAME ON 2.0», από 16 Δεκεμβρίου 2010 – 31 Ιανουαρίου 2011.

Ημέρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή, εκτός Τρίτης (το Δεκέμβριο 2010 θα λειτουργεί και τις Τρίτες).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου