27/10/10

Σκληρά τα λόγια του Πατέρα

Τα Νέα

Η µέρα µπορεί να ήταν ηλιόλουστη χθες, αλλά στην Παιανία είχε… αστραπές και βροντές! Και όπως έλεγαν οι ποδοσφαιριστές µεταξύ τους, δεν τον έχουν ξαναδεί έτσι τον Νικόλα Πατέρα µέχρι τώρα!
Μαινόµενος ο πρόεδρος έβαλε τους παίκτες στο γραφείο και τους
 έθεσε προ των ευθυνών τους, αφήνοντας να εννοηθεί πως...
 είναι διατεθειµένος να κρεµάσει και δελτία κάποιων, αν συνεχίσουν να δείχνουν αγωνιστική αδιαφορία.
Ο Πατέρας, µία µέρα µετά τις δριµύτατες παρατηρήσεις του στον Νίκο Νιόπλια, ανέβασε παραπάνω τους τόνους, καθώς είδε ακριβοπληρωµένους ποδοσφαιριστές στο ντέρµπι µε την ΑΕΚ να είναι επαναπαυµένοι στα συµβόλαιά τους και να µη δείχνουν πάθος.

«Αν είχατε λίγη τσίπα δεν θα χάνατε από αυτή την ΑΕΚ. Αν έχετε ποδοσφαιρικό εγωισµό θα κερδίσετε το Σάββατο τον Ολυµπιακό», ήταν µία από τις ατάκες του προέδρου. Και συνέχισε:

«Θέλω να δω το µάτι σας να γυαλίζει εναντίον του Ολυµπιακού. Να δω την οµάδα που έβλεπα πέρυσι. Αλλάξτε εικόνα. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσµα εκτός από τη νίκη το Σάββατο». Ο πρόεδρος δεν µίλησε µε τον προπονητή, καθώς τα είχαν πει την προηγούµενη µέρα. Εξήγησε στους παίκτες πως από εδώ και πέρα θα σταµατήσει να τους µιλάει και πως θα δουν έναν διαφορετικό Πατέρα, καθώς η διοίκηση είναι εντάξει απέναντί τους, αλλά εκείνοι δεν ανταποκρίνονται στις υψηλές βλέψεις της οµάδας. Τι σηµαίνει αυτό;

Οτι έτσι και χαθεί το µατς και ο Ολυµπιακός ξεφύγει µε 7 βαθµούς, η συνέχεια θα είναι δύσκολη για όλους και πως ο Γενάρης εκτός από κρύο ενδεχοµένως να βάλει και κάποιους στον… πάγο!

ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΓΚΟΒΟΥ

Ο Νίκος Νιόπλιας συµπεριέλαβε στην αποστολή για τον σηµερινό (17.00 - Conn-Χ) αγώνα Κυπέλλου µε την Κοζάνη τον Σίντνεϊ Γκοβού, ενώ άφησε εκτός οκτώ ποδοσφαιριστές. Ο γάλλος δεξιός χαφ θα πάρει χρόνο συµµετοχής, προκειµένου να δει ο προπονητής σε τι κατάσταση βρίσκεται ενόψει του ντέρµπι. Στην αποστολή συµπεριέλαβε και τον νεαρό Μαχλελή από την οµάδα κάτω των 20 ετών. Εκτός αποστολής έµειναν οι Νίνης, Λέτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σιµάο, Μπουµσόνγκ, Ζιλµπέρτο και Τζόρβας. Το κακό είναι ότι η έλλειψη ενός ακόµη σέντερ φορ ανάγκασε τον προπονητή να συµπεριλάβει στην αποστολή και τον Τζιµπρίλ Σισέ για κάθε ενδεχόµενο, ενώ θα µπορούσε να είχε µείνει στην Αθήνα για να ξεκουραστεί. Στον ΠΑΟ φυλάνε τα ρούχα τους, καθώς η ψυχολογία δεν είναι καλή και µολονότι πρόκειται για αντίπαλο από τη Γ’ κατηγορία, θέλουν να είναι προσεκτικοί, παίρνοντας το εισιτήριο για τις «16» του Κυπέλλου. Χρόνο συµµετοχής ύστερα από καιρό θα πάρει ο Αντώνης Πετρόπουλος.

ΣΙΜΑΟ
Δύσκολες στιγµές για τον Μάτε Σιµάο, καθώς σκοτώθηκε ο αδερφός του σε τροχαίο. Ο Μοζαµβικανός πήγε µε πολιτικά ρούχα στην προπόνηση και ήταν έτοιµος να αναχωρήσει για την Αφρική, ωστόσο ύστερα από συζήτηση που είχε µε τον Πατέρα αποφάσισε να µείνει και να ενισχύσει τον ΠΑΟ στο ντέρµπι µε τον Ολυµπιακό. Δεν προπονήθηκε χθες, αποκλείστηκε από την αποστολή για την Κοζάνη, προκειµένου να ηρεµήσει και µετά το Σάββατο θα πάρει άδεια για να βρεθεί κοντά στους δικούς του ανθρώπους. Το πόσο συγκεντρωµένος µπορεί να είναι ο αµυντικός χαφ κανείς δεν µπορεί να το γνωρίζει, όµως αν µη τι άλλο η πράξη του δείχνει µεγαλείο ψυχής.

ΑΣΤΕΙΟΙ
Ο Σίντνεϊ Γκοβού µπορεί να πήρε απόφαση, όπως είπε, να µην ασχολείται µε όσα του γράφουν οι γάλλοι δηµοσιογράφοι, ωστόσο ο πόλεµος µαζί τους µετά τις νέες ατάκες του, θα συνεχιστεί! Ο τερµατοφύλακας της Λυών και φίλος του Ρεµί Βερκούτρ αποκάλυψε ότι ο χαφ του ΠΑΟ τού είπε:
«Οι γάλλοι δηµοσιογράφοι είναι αστείοι µε αυτά που γράφουν ότι γίνονται εδώ στην Ελλάδα.

Εγώ απλά γελάω».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου