27/10/10

Νέο κόμμα ιδρύει ο Αλέκος Αλαβάνος

eklogika.gr
Στην ίδρυση νέου κόμματος προχωρά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλέκος Αλαβάνος διότι «τα υπάρχοντα σχήματα δεν μπορούν να εκφράσουν σήμερα αυτό που ευαγγελίζεται η Αριστερά», όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα να ηττηθούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις 7 του Νοέμβρη για να προκηρυχθούν αμέσως μετά εθνικές εκλογές, υποστηρίζοντας ότι ...
«είναι καλύτερα να πέσει αυτή η κυβέρνηση με νόμιμες διαδικασίες, χωρίς να χρειασθεί να φθάσουμε σε αγριότητες ή ακραίες καταστάσεις, όπως συνέβη σε άλλες χώρες που είχαν υπαχθεί στο ΔΝΤ».


Ο Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ σχολίασε τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού εκφράζοντας την απορία του γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν ρώτησε εάν πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση και αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους.

Χαρακτήρισε «καρικατούρα» το πρόγραμμα «Καλλικράτης» και τόνισε ότι αν ο νέος περιφερειάρχης Αττικής δεν έχει τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα να συγκρουσθεί με την κυβέρνηση, θα είναι απλώς ένας διοικητικός υπάλληλος.
Η συνέντευξη του πρώην προέδρου του ΣΥΝ, της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ και επι μακρόν ευρωβουλευτή κ. Αλαβάνου, ήρθε μία ημέρα μετά την κίνηση 25 στελεχών του ΣΥΝ να τον στηρίξουν ως υποψήφιο για την περιφέρεια Αττικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου