2/11/10

Δημαράς: Η Ν.Δ. δεν νομιμοποιείται να πανηγυρίσει, αν εκλεγώ

Τα Νέα
Η Νέα Δημοκρατία δεν νομιμοποιείται να πει ότι κέρδισε η αντιμνημονιακή πολιτική, εάν εκλεγώ περιφερειάρχης, δήλωσε μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο Γιάννης Δημαράς, κατηγορώντας τα κόμματα για υποκρισία, αφού πριν από τις εκλογές μιλούν για ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες και μετά πανηγυρίζουν.

Ερωτηθείς εάν θα είναι ...
διεκδικητικός απέναντι στην κεντρική εξουσία, είπε ότι θα υψώνει διεκδικητικό λόγο, σε θέματα που επιβάλλει ο «Καλλικράτης». Όσον αφορά τη στάση του απέναντι σε νέα μέτρα που μπορεί να λάβει η κυβέρνηση βάσει του μνημονίου, είπε πως άλλο πράγμα είναι οι αποφάσεις της κυβέρνησης και άλλο πράγμα ο ρόλος του περιφερειάρχη.

Μιλώντας για τη σχέση του με το κυβερνών κόμμα, σχολίασε: «Εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ, αυτοί δεν είναι που αποφασίζουν αλαζονικά», ενώ ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό είπε: «Θα φανταζόσασταν τον Ανδρέα Παπανδρέου να βγει σε διακαναλική συνέντευξη για να αντιμετωπίσει την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου;».
Τέλος, ερωτηθείς εάν πιστεύει πως ο πρωθυπουργός θα πάει σε εκλογές σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν πάει καλά στις αυτοδιοικητικές εκλογές απάντησε ότι, όταν για άλλο πρόγραμμα σε ψηφίζει ο λαός και άλλο εφαρμόζεις, τότε τη λύση τη βρίσκει ο λαός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου