11/8/10

Αναλαμβάνει βοηθός του Σάντος ο Βρύζας, τέλος από τον ΠΑΟΚ

Βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην εθνική Ελλάδος θα γίνει όπως όλα δείχνουν ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης παραιτήθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις για τη συνεργασία με την εθνική.

Οι έντονες φήμες που είχαν αναπτυχθεί από το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώθηκαν και ο Ζήσης Βρύζας αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Ανακοινώθηκε και επισήμως η από κοινού λύση της συνεργασίας.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι σχέσεις του με τον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, καθώς ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ χρεώνει στο Βρύζα την...
 αποτυχημένη επιλογή του Μάριο Μπερέτα.
Επίσης το τελευταίο διάστημα έχουν περιοριστεί αισθητά οι αρμοδιότητες του Βρύζα, γεγονός που τον ενοχλήσει και για αυτό το λόγο σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Είναι πιθανόν ακόμα και μέσα στην ημέρα να υπάρχουν εξελίξεις.

Βοηθός του Σάντος στην εθνική
Λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ βγήκε στη δημοσιότητα η είδηση ότι η κίνηση αυτή του Βρύζα έγινε αφού ο παλαίμαχος διεθνής άσος θα αναλάβει πόστο δίπλα από τον Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα.
Σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις από την πλευρά της ΕΠΟ που θα επισημοποιούν την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου