30/8/10

«Όχι» ΝΔ στην πρόταση Καρατζαφέρη για Αβραμόπουλο

Τα Νέα
Απορρίπτει η Νέα Δημοκρατία την πρόταση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργου Καρατζαφέρη, να στηριχθεί από κοινού ως υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και, συνεπώς, να αποσυρθεί η υποψηφιότητα Κικίλια που έχει ήδη ανακοινωθεί.

«Η ΝΔ έχει υποψήφιο νίκης, τον Βασίλη Κικίλια, που θα εκφράσει με συνέπεια την πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα του μνημονίου και τις ευθύνες εκείνων που το ψήφισαν» απάντησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ανταπαντώντας, κύκλοι του ΛΑ.Ο.Σ. παρέπεμψαν σκωπτικά στο έργο του Λουίτζι Πιραντέλο «Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε».
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε σήμερα στο «Έθνος της Κυριακής»: «Κάνω μια...
 ύστατη έκκληση για να μη δώσουμε και το μίνι πρωθυπουργό στο ΠΑΣΟΚ. Είναι ο αντιπρόεδρός του, ο υπαρχηγός του (του Α. Σαμαρά), και θα μπορούσαμε και εμείς να στηρίξουμε τον κ. Αβραμόπουλο με δικούς μας αντιπεριφερειάρχες. Να πάρουμε τις τρεις αντιπεριφέρειες εμείς, να πάρει τις πέντε η Ν.Δ. και να πάμε όλοι μαζί», ανέφερε μεταξύ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
«Η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου, βεβαίως θα έφερνε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τις επιλογές που είχε να κάνει ο κ. Παπανδρέου», πρόσθεσε ο Γ. Καρατζαφέρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου