11/8/10

Τεστ στο Βελιγράδι!

Η νέα Εθνική του Σάντος θα δώσει τα... πρόωρα διαπιστευτήρια της (21.30, Conn-X) στο Βελιγράδι κόντρα στη Σερβία, σε φιλική αναμέτρηση ενόψει των προκριματικών του Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Πορτογάλο τεχνικό να παρακολουθήσει αγωνιζόμενους τους νέους παίκτες του, και να δοκιμάσει στην πράξη τα νέα σχήματα που θέλει να εφαρμόσει. Εξάλλου αυτός θα είναι και ο πρώτος αγώνας στην νέα εποχή Σάντος για την Εθνική μας ομάδα, κόντρα σε μια ομάδα που στο Μουντιάλ του 2010 είχε αν μη τι άλλο αξιοπρεπή παρουσία.

Η Εθνική μας αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-2 σε ρόμβο, ένα σύστημα που θα επιχειρήσει να περάσει στους Έλληνες παίκτες ο Πορτογάλος προπονητής. Κατά πάσα πιθανότητα και αν λάβουμε υπόψη μας τα όσα έδειξε στις προπονήσεις η ομάδα θα παραταχθεί με τον...
 Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, στα δεξιά της άμυνας τον Βύντρα, αριστερά τον Σπυρόπουλο, στο κέντρο το δίδυμο Κυργιάκου - Παπασταθόπουλου, μπροστά τους σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Κατσουράνης, ενώ δεξιά στα χαφ ο Τοροσίδης και αριστερά ο Καραγκούνης. Τέλος το ρόλο του επιτελικού χαφ θα έχει ο Νίνης ενώ στην κορυφής της επίθεσης θα αγωνιστούν Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.
Πάντως λογικά ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ θα κάνει πολλές δοκιμές σχημάτων και προσώπων ώστε να δοκιμάσει την ετοιμότητα των παικ΄των του αλλά και την ικανότητά τους να αφομοιώνουν τα όσα τους εξηγεί στις προπονήσεις και από τη θεωρία στην πράξη. gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου