18/9/10

Τους αφαιρούσαν τα ωάρια και τις εξέδιδαν

ethnos.gr
Με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής ομάδας με σκοπό την εμπορία ανθρώπων και οργάνων τους, καθώς και για σωματεμπορία συνελήφθησαν την Παρασκευή τέσσερις Βούλγαροι, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, δύο Ρουμάνοι και ένας Ελληνας.
Οπως έγινε γνωστό, από Νοέμβριο του 2009, τα μέλη του συγκεκριμένου κυκλώματος. υποσχόμενα σε αλλοδαπή την εύρεση εργασίας, την μετέφεραν στη Χώρα μας, της αφαίρεσαν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και...
 αντί χρηματικού ποσού την παρέδωσαν σε έναν εκ των δραστών.

Αυτός από κοινού με 20χρονη ομοεθνή του, η οποία αναζητείται, εξανάγκαζαν την 20χρονη να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν σε κλινική μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, την παρέδωσαν στον Ελληνα συλληφθέντα και σε έναν Ρουμάνο.
Αυτοί για 12 ημέρες, αφού την εξανάγκασαν να υπογράψει έγγραφα στην στα ελληνικά χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενό τους, την υπέβαλλαν σε σειρά εξετάσεων, χορήγησης ενέσιμων φαρμάκων και της αφαίρεσαν οκτώ ωάρια, έναντι του ποσού 2.000 ευρώ.
Οπως προέκυψε από την έρευνα, η ανωτέρω αλλοδαπή τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε υποβληθεί η ίδια σε αφαίρεση ωαρίων αντί του ιδίου ως άνω ποσού, ενώ οδήγησε έξι αλλοδαπές στην ίδια κλινική και από κοινού με τον Ελληνα τις υπέβαλλαν στην ίδια διαδικασία, με χρηματικό αντάλλαγμα.

Επίσης, οι δράστες προήγαγαν στην πορνεία δύο εκ των συλληφθέντων.
Σε έρευνα που έγινε στην εν λόγω κλινική, συνελήφθη η δεύτερη Ρουμάνα, γιατί μετέφερε ομοεθνή της, με σκοπό να την υποβάλλει στην ίδια διαδικασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου