19/1/11

Σέρρες: Βίαζε την κόρη του επί 5 χρόνια

Ζ.Χ.-serreslife.gr                                   Συγκλονισμένη η Σερραϊκή κοινωνία.

Μία υπόθεση, η αποκάλυψη της οποίας συγκλόνισε την τοπική κοινωνία των Σερρών, ήρθε χθες στην επιφάνεια. Η κόλαση που φαίνεται να βίωνε μία νεαρή- καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν θύμα βιασμού επί...
πέντε ολόκληρα χρόνια από τον ίδιο της τον πατέρα- αποκαλύφθηκε από την ίδια, όταν βρήκε το κουράγιο και επισκέφθηκε τον ιατροδικαστή Σερρών Μηνά Γεωργιάδη, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα το γεγονός.

Έχουμε στη διάθεσή μας όλα τα στοιχεία του κατηγορούμενου, ο οποίος συνελήφθη αμέσως και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, αλλά για ευνόητους λόγους, κυρίως για την προστασία της κοπέλας, δεν θα τα αναφέρουμε. Αναφέρουμε το γεγονός μόνο και μόνο για να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερο τους πολίτες, να μην κωφεύουν και να μην κλείνουν τα μάτια όταν διαπιστώνουν παραβατικές συμπεριφορές, αλλά και τα ίδια τα θύματα, όσο δύσκολο κι αν είναι, που είναι σίγουρα δύσκολο, να προχωρούν σε καταγγελίες.

Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν σαφώς και οι ευθύνες των πολιτών κι αυτές πρέπει να αναλογισθούμε όλοι μας, διατηρώντας την ανθρωπιά μας, σε μια εποχή που τείνει να εκλείψει. Οφείλουμε να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια στο συνάνθρωπό μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου