14/1/11

Διευκρινίσεις του βουλευτή Αιτωλ/νίας Κ. Καραγκούνη για την επίμαχη δήλωση περί διοργάνωσης love parade στην Ελλάδα

Η δήλωση του κ. Καραγκούνη  βάζει τα πράγματα στη θέση τους
"Το love parade απλά για να γνωρίζετε είναι φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής. Αν στην παρέλαση αυτή συμμετέχουν gay απάντησα σε δημοσιογράφο του star ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γίνει και στην Ελλάδα.
Δεν πρότεινα να γίνει love parade απλα υποστήριξα αφού οι Γερμανοί κάνουν αυτό στο Βερολίνο μπορούμε εμείς να κάνουμε αναπαραστάσεις ιστορικών γεγονότων στην Ελλάδα όπως ...
για παραδειγμα αναπαράσταση της μάχης του Μαραθώνα, της μάχης των Θερμοπυλων, της ναυμαχίας της Σαλαμίνας.
 Αυτά είπα στη Βουλή και σε ύστερη επικοινωνία μου με δημοσιoγράφο του Star o οποίος με ρώτησε αν θα είχα πρόβλημα να γίνει το love parαde στην Ελλάδα που προφανώς συμμετέχουν και gay ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ του απάντησα ότι δεν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα.

Εξήγησα μάλιστα ότι η gay κοινότητα είναι πολύ μεγάλη, όχι μόνο εδώ αλλά και στο εξωτερικό και σίγουρα ένα τέτοιο γεγονός θα έφερνε πολλά χρήματα στην ελληνική οικονομία. Με λίγα λόγια δεν είπα στη Βουλή ότι πρέπει να γίνει love parade αλλά το αντίθετο αναπαράσταση ιστορικών γεγονότων, διότι οι Γερμανοί αυτό έχουν να προβάλλουν ενώ εμείς έχουμε να προβάλλουμε την ιστορία και τον πολιτισμό μας και στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν διαφωνείτε να γίνει απάντησα ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γίνει."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου