16/1/11

Προφυλακίστηκε ο εφοριακός απο το Αγρίνιο

dete.gr
Προφυλακίστηκε ο εφοριακός που είχε συλληφθεί με ποσότητα ναρκωτικών και όπλα στο Αίγιο. Οσες φορές οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν επιθυμούσε να προσθέσει κάτι άλλο στην προανακριτική του κατάθεση, εκείνος το μόνο που επανέλαβε ήταν ότι τα ναρκωτικά τα είχε για δική του χρήση αφού, όπως είπε, είναι τοξικομανής. Αναφορικά με τα όπλα που...
 είχε στην κατοχή του, είπε ότι τα είχε για να κάνει σκοποβολή, κάτι το οποίο συνήθιζε αφού ήταν ένα από τα αγαπημένα του χόμπι. Ωστόσο, για τις σφαίρες που βρέθηκαν και τα εκατοντάδες φυσίγγια δεν θέλησε να πει τίποτα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, το οποίο την τελευταία τριετία είχε πληροφορίες για τη δράση του. Η σύλληψή του έγινε στην εθνική οδό, στο ύψος του Αιγίου, παρουσία του αστυνομικού υποδιευθυντή Φώτιου Ντζιμάνη, διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Ο συλληφθείς επέστρεφε από την Αθήνα με το όχημά του, ένα τζιπ BMW X5, μέσα στο οποίο βρέθηκαν 0,3 γραμμάρια κοκαΐνη καθώς και ποσότητα 50,6 γραμμαρίων κοκαΐνης σε κύβους. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα δύο σπίτια του και στο κατάστημα της συζύγου του στο Αγρίνιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο μάρκας Beretta με δύο γεμιστήρες και 378 φυσίγγια, ένα Καλάσνικοφ με 23 σφαίρες και ένα πολεμικό οπλοπολυβόλο Sten-smaizer.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 52χρονος έκανε χλιδάτη ζωή και μάλιστα, εκτός από το τζιπ, ήταν ιδιοκτήτης και ενός πολυτελούς Audi TT και ενός σκάφους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου