16/1/11

Σταρ που άλλαξαν οδοντοστοιχία… Δείτε τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

protothema.gr             ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Εχει ενδιαφέρον το πώς οι αστέρες του Χόλιγουντ εκτός από τις πλαστικές που κάνουν στο πρόσωπο και το σώμα αλλάζουν και το χαμόγελό τους. Φαίνεται πως οι οδοντίατροι έχουν πολλή δουλειά στην πόλη των διασήμων αφού κάνουν...
 πραγματικά θαύματα. Από λεύκανση που είναι το απλό μέχρι αλλαγή οδοντοστοιχίας.

Ας δούμε μερικούς από τους πολύ γνωστούς ηθοποιούς της μεγάλης οθόνης που βελτίωσαν το χαμόγελό τους και μπορούν να εδώ και χρόνια να το δείχνουν χωρίς να… ντρέπονται!
Τα στραβά δοντάκια του σέξι George ανήκουν στο παρελθόν αφού ο ηθοποιός φρόντισε και να τα ισιώσει και να τα κάνει πιο λευκά!
Εχει υπέροχη και βελούδινη φωνή. H Celin Dion όμως όταν εμφανίστηκε στην παγκόσμια μουσική άλλαξε αμέσως την όψη των δοντιών της. Και πολύ καλά έκανε!
Φήμες λένε ότι η Demi Moore λατρεύει τις αισθητικές επεμβάσεις. Το σίγουρο είναι πάντως πως τα δόντια της τα έχει αλλάξει. Για τα άλλα δεν… ξέρουμε
Η λαμπερή Cheryl Cole δεν φαίνεται να έχει αλλάξει και πολλά στην εμφάνισή της. Πάντως έχει φορέσει διαφανή σιδεράκια και όπως η ίδια έχει πει έχει πληρώσει 8.000 δολάρια για να έχει πάντα λευκό και λαμπερό χαμόγελο
Ο σταρ των Oasis, Noel Gallaher κάποτε παραδέχθηκε πως σταμάτησε τα ναρκωτικά για να σώσει τα δόντια του, που έπεφταν ως αποτέλεσμα της χρήσης που έκανε. Θα θέλαμε πάρα πολύ να ξέραμε ποιος είναι ο οδοντίατρός του, αφού η βελτίωση είναι εντυπωσιακή
H Nicole του τότε και του τώρα. Πραγματικά καμία σχέση. Τα μαλλιά, τα μάγουλα; Άλλη γυναίκα τότε, άλλη τώρα. Και αν ίδια δεν παραδέχεται ότι έχει επέμβει στη φύση το χαμόγελό της άλλα μας λέει. Ότι απλά το έχει αλλάξει!

Το 2007 η Eimi μετρούσε ένα δόντι μείον που όπως φημολογείται το… έχασε από τα ναρκωτικά. Σήμερα αν και δεν είναι το τελειότερο χαμόγελο το κόσμου μπορεί να το επιδεικνύει περήφανα. Πάντως το μακιγιάζ και το μαλλί παραμένουν ίδια!
Επρεπε να περάσουν πολλά χρόνια για να δούμε τη θεά που έκρυβε μέσα της. Γιατί τη δεκαετία του ’80 η Catherine ήταν μια γυναίκα που αν την έβλεπες δεν θα την παρατηρούσες. Το άφρο μαλλί και η άσχημη οδοντοστοιχία αντικαταστάθηκαν από μια υπέροχη κουπ και από ένα χαμόγελο λαμπερό. Η ίδια λέει πως τρώει καθημερινά μήλα για να είναι πάντα γυαλιστερό.
Όπως η γυναίκα του Katherine, ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας είναι ξεκάθαρο πως έχει περάσει αρκετό χρόνο φτιάχνοντας τα σίγουρα όχι τέλεια δόντια του. Τι διαφορά κάνουν 20 χρόνια!
Mε πολύ θάρρος ο Tom φόρεσε σιδεράκια και μάλιστα σε μεγάλη ηλικία. Μετά από κάποιες επισκέψεις στον ορθοδοντικό ο ηθοποιός μπορεί να χαμογελά στις κάμερες χωρίς φόβο αλλά με πάθος!
H γυναίκα των υπερβολών και των μεγάλων αλλαγών. Μια τα μαλλιά, μία το σώμα η εγκυμονούσα Victoria έχει σίγουρα επέμβει και στο χαμόγελό της, το οποίο σπάνια δείχνει!
H γλυκιά Milley έβαλε σιδεράκια για να ισιώσει τα δόντια της, Η τραγουδίστρια της ποπ πρέπει να πέρασε ώρες στον ορθοδοντικό της για να αποκτήσει αυτό το υπέροχο χαμόγελο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου