14/1/11

Με δημόσια δήλωση του θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια ...

toparon.gr
Τελειωμό στην παραφιλολογία η οποία έχει αναπτυχθεί και περιλαμβάνει διάφορα – φανταστικά σενάρια επιχείρησε να βάλει σήμερα ο Βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Υφυπουργός Μάριος Σαλμάς. Όπως σας έχουμε πει κανένα θέμα δεν έχει προκύψει με την μη συμμετοχή του πρώην Υφυπουργού στην...
 σκιώδη κυβέρνηση αφού ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε ξεκαθαρίσει τους λόγους της μη συμμετοχής του αλλά και το που θα τον αξιοποιούσε στην πορεία.
Το πολιτικό ανάστημα του Μάριου δεν ήταν τέτοιο που θα επέτρεπε σκέψεις στον πρόεδρο για να του δώσει δεύτερο ρόλο όπως έγινε με πολλούς άλλους , οπότε το θέμα έληξε χωρίς καμιά παρεξήγηση από την πλευρά του κ. Σαλμά.

Το γεγονός όμως ότι από όλους αναγνωρίστηκε η σοβαρή δουλειά στο Τομεά Υγείας έβαλε σε πονηρές σκέψεις πολλούς τόσο στον έντυπο όσο και στο ηλεκτρονικό τύπο και για μέρες τώρα υφαίνονταν διάφορα σενάρια με αναφορά το υποτιθέμενο «κόψιμο» του Μάριου .

Ο κ. Μάριος Σαλμάς επιχείρησε σήμερα με γραπτή του δήλωση να διαψεύσει τις πληροφορίες που τον έφεραν δυσαρεστημένο εξαιτίας της μη συμμετοχής του στο σχήμα των τομεαρχών. Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας δήλωσε ότι " η προσπάθειά του θα συνεχιστεί εντός και εκτός Βουλής έτσι ώστε να μπορέσουμε, όλοι μαζί, να κάνουμε πραγματικότητα τις ιδέες του Προέδρου μας κ. Αντώνη Σαμαρά που είναι το κυρίαρχο και ξεπερνά τα προσωρινά προσωπικά αξιώματα». ευελπιστώντας πως με την παραπάνω δημόσια τοποθέτηση του θα κλείσει μια και καλή τις σχετικές συζητήσεις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου