14/1/11

Μήνυση στον σύζυγο… γιατί δεν ανταποκρινόταν στο σεξ στο Αιγίο

dete.gr

Eμεινε με… ανοιχτό το στόμα ο αστυνομικός της βάρδιας, στην αστυνομική υποδιεύθυνση του Αιγίου, όταν άκουσε τον λόγο που ήθελαν να υποβάλλουν μήνυση ένας άνδρας και η κόρη του εναντίον του συζύγου της. Και ποιος ήταν αυτός ο λόγος; Ότι ο σύζυγος αντιμετώπιζε πρόβλημα…
στύσης!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Κόσμος”, ο άνδρας της αστυνομίας κόντεψε να πέσει από την καρέκλα του! Στην αρχή νόμιζε ότι δεν άκουσε καλά και ξαναρώτησε:

- Συγγνώμη, τι μου είπατε ότι θέλετε;

- Να κάνουμε μήνυση στον άντρα της επειδή δεν του… σηκ…..ται», απάντησε χωρίς κανέναν δισταγμό ο πεθερός.

- Και τι θέλετε να κάνω εγώ, κύριε;

Έτσι, ξαναρώτησε ο αστυνομικός που ακόμα δεν μπορούσε να καταλάβει τον σκοπό της επίσκεψης του πατέρα και της κόρης και συζύγου του… ταλαίπωρου γαμπρού. Και τότε του εξήγησαν λέγοντάς του ότι επί αρκετό χρονικό διάστημα ο σύζυγος αντιμετώπιζε πρόβλημα στύσης και δεν εκπλήρωνε τα συζυγικά του καθήκοντα. Του είπαν μάλιστα ότι προτού απευθυνθούν για το… πρόβλημά τους στην αστυνομία, είχαν ήδη επισκεφθεί τον… εισαγγελέα, ο οποίος, όμως, τους απάντησε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και ότι έπρεπε προηγουμένως να καταφύγουν στις αστυνομικές Αρχές ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία διευθέτησης του ζητήματος.

Ο αστυνομικός τα’ άκουγε όλα αυτά και δεν πίστευε στ’ αυτιά του. Δέκα πέντε χρόνια υπηρεσίας, πρώτη φορά του τύχαινε μία τέτοια υπόθεση. Και απευθυνόμενος στον πεθερό, του είπε:

- Μα καλά, ξαναρωτάω, τι μπορώ να κάνω εγώ;

- Να του υποβάλουμε μήνυση θέλουμε, του απάντησε ο πατέρας της συζύγου. – Μα είναι δυνατόν τώρα να τρέχετε με μηνύσεις στα δικαστήρια επειδή ο γαμπρός σας έχει πρόβλημα στύσης; Εξάλλου δεν προβλέπεται κάτι ανάλογο, ανταπάντησε ο ένστολος.

Και τότε άκουσε το χειρότερο:

- Να τον πάρετε τηλέφωνο και να του κάνετε συστάσεις…

- Δηλαδή να τον διατάξω να του… σηκ….ται; Μα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, τι είναι αυτά που λέτε τώρα;

Ο αξιωματικός απόρησε ακόμη μια φορά!

Ο αστυνομικός έκανε…

«στυτικές» συστάσεις στο σύζυγο!

Στο τέλος, ο πεθερός και η σύζυγος επέμεναν κι έτσι ο αστυνομικός αναγκάστηκε να κρατήσει το νούμερο του τηλεφώνου του συζύγου. Την επομένη το πρωί τον κάλεσε στο τηλέφωνο και τον ζήτησε στην αστυνομική υπηρεσία. Ο σύζυγος δεν γνώριζε εξ αρχής γιατί τον κάλεσαν και πήγε γρήγορα για να δει τι συμβαίνει. Και όταν πληροφορήθηκε… έπεσε από τα σύννεφα, όπως ήταν αναμενόμενο. Και μάλιστα ομολόγησε ότι όντως αντιμετώπιζε πρόβλημα, το οποίο, ωστόσο, απέδωσε στο άγχος που του είχε προκληθεί από προβλήματα άλλης φύσης που αντιμετώπιζε με τη σύζυγό του και την οικογένειά της. Μάλιστα, χρησιμοποίησε το γεγονός της πρόθεσής τους να υποβληθεί μήνυση εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι το ήθελαν μόνο και μόνο για να τον εκθέσουν στην τοπική κοινωνία. Πάντως, η υπόθεση φαίνεται ότι θα οδηγηθεί τελικά στο χώρο των δικαστηρίων και εκεί θα… ακουστούν ακόμη περισσότερα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου