16/1/11

Πρώτη φορά η Αγία Γραφή σε MP3

taxydromos.gr

Καινοτόμα πρωτοβουλία σε διεθνές επίπεδο είναι η ηχογράφηση της Καινής Διαθήκης στην καθομιλουμένη, σε μορφή Mp3, προκειμένου να φτάσει σε κάθε γωνιά της επικράτειας ο λόγος του Θεού.

Την ιδέα είχε ομάδα Βολιωτών και στόχος τους ήταν με τη χρήση της τεχνολογίας, να αποτελέσει η...
 Καινή Διαθήκη αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας χιλιάδων ανθρώπων κάθε ηλικίας, όπου κι αν βρίσκονται.
Το έργο πλαισιώνεται από μουσική επένδυση που γράφτηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό, ξεπερνώντας ήδη από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας τα 10.000 αντίτυπα.

Τα 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης ηχογραφήθηκαν και επενδύθηκαν μουσικά, προσφέροντας 22 ώρες πνευματικού ταξιδιού, προσευχής και ελπίδας, το οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει είτε στο σπίτι του ή στο αυτοκίνητο.

Το συγκεκριμένο έργο έχει διατεθεί δωρεάν σε 10.000 αντίτυπα, με την αμέριστη συμπαράσταση της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας, η οποία είναι Αστική Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έχει ως στόχο την διάδοση του λόγου του Θεού.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της Καινής Διαθήκης σε ηχητική μορφή θα διατεθούν για την διάδοση της Αγίας Γραφής και την προετοιμασία της ηχογραφημένης έκδοσης της Παλαιάς Διαθήκης επίσης στην Δημοτική, που εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει στην περίοδο της Τεσσαρακοστής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου