23/1/11

Αυτοκτόνησε μέσα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

protothema.gr
Αστυνομικός των ΜΑΤ αυτοκτόνησε τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Σοκ στην ΕΛ.ΑΣ και πολλά ερωτήματα προκάλεσε η αυτοκτονία 27χρονου άνδρα της ΥΜΕΤ , ο οποίος βρισκόταν με τη ...
διμοιρία του σε υπηρεσία φρούρησης των γραφείων στην οδό Ιπποκράτους…

Ο νεαρός αστυφύλακας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό του πιστόλι και στις 13 Ιανουαρίου επανεξετάστηκε από ψυχιάτρους κρίθηκε ικανός και έτσι επέστρεψε οπλισμένος στην υπηρεσία του.

«Ο νεαρός αστυνομικός το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι αστυνομικοί των ΜΑΤ δουλεύουν πολλές ώρες συνεχόμενες (κινητοποιήσεις στην Κερατέα, μέτρα σε υπουργεία, διαδηλώσεις, γήπεδα κλπ) χωρίς ρεπό, αλλά και οι πιέσεις ορισμένων αξιωματικών έχουν τέτοια αποτελέσματα. Ιδιαίτερα να ο άνθρωπος είναι αυαίσθητος…» λέει μάχιμος αστυνομικός και προσθέτει «πρέπει να εξετασθούν όλα αυτά για να μην έχουμε τέτοια τραγικά συμβάντα…».

Το τραγικό συμβάν συνέβη γύρω στις τρεις και μισή τα ξημερώματα της Κυριακής. 0 27χρονος μαζί με τη διμοιρία βρισκόταν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Ξαφνικά ζήτησε από τον επικεφαλής να ανέβει στο κτίριο προκειμένου να πάει στην τουαλέτα. Εκεί έβγαλε το υπηρεσιακό πιστόλι το έστρεψε στο κεφάλι του και πυροβόλησε…

Λίγο αργότερα οι συνάδελφοι του που άκουσαν τον πυροβολισμό, αλλά και ανησύχησαν γιατί αργούσε, ανέβηκαν και τον βρήκαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος… «Ο 27χρονος, που καταγόταν από πόλη της Φθιώτιδας, και μπήκε στην Αστυνομία με Πανελλαδικές εξετάσεις είχε χρόνια στα ΜΑΤ» λέει συνάδελφος του και προσθέτει «το υπουργείο πρέπει να δώσει προσοχή σε τέτοια περιστατικά…».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος είχε αποκτήσει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, καθώς η μητέρα του πάσχει από ανίατη ασθένεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου