26/1/11

Επιτέθηκαν στον Κ. Σημίτη...

press-gr.blogspot
Επεισόδιο σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη δημιουργήθηκε πριν από λίγα λεπτά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Σημίτης αναχωρούσε με τα πόδια από το γραφείο του στην οδό Ακαδημίας κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στην οδό Αναγνωστόπουλου στο Κολωνάκι. Στη διασταύρωση των οδών...
 Ακαδημίας και Αμερικής συναντήθηκε με μια ομάδα περίπου 50 ατόμων που με ντουντούκες κατευθυνόνταν προς τη Νομική Σχολή για συμπαράσταση στους μετανάστες.

Μόλις τον είδαν, άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του με σκοπό να τον χτυπήσουν. Οι άνδρες της φρουράς του πρώην πρωθυπουργού για να τον προφυλάξουν, τον μετέφεραν, για ασφάλεια, στην είσοδο παρακείμενης πολυκατοικίας.

Ωστόσο, οι διαδηλωτές απέκλεισαν την είσοδο και με φωνές κατά του κ. Σημίτη άρχισαν να "πολιορκούν" το χώρο. Λόγω της φασαρίας συγκεντρώθηκε κόσμος που αποδοκίμαζε από την πλευρά του τους διαδηλωτές οι οποίοι ύστερα από λίγη ώρα χαλάρωσαν την "πολιορκία" και αποχώρησαν. Ύστερα από λίγα λεπτά έφυγε και ο κ. Σημίτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου