22/1/11

Υπουργός αρεσκόταν να περιτριγυρίζεται από πορνοστάρ !

newpost.gr
Την περίοδο του 2005 το «βαθύ λαρύγγι» της Siemens, που όπως γράφτηκε και δεν διαψεύστηκε ήταν η δημοσιογράφος Μαρία Μ. η οποία έδινε γραπτή αναφορά στον Μιχάλη Χριστοφοράκο, ενημέρωνε τη Γερμανική εταιρεία ότι υπήρχε υπουργός που αρεσκόταν να ...
περιστοιχίζεται από πρωταγωνιστές πορνό ταινιών!

Σύμφωνα με τις «Αποκαλύψεις» που κυκλοφορούν την Κυριακή, στην αναφορά που βρέθηκε μέσα στο σκληρό δίσκο του κομπιούτερ της Κατερίνας Τσάκαλου ιδιαιτέρας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, η «Μάτα Χάρι» της Siemens κάνει μεταξύ άλλων μια παρουσίαση της κατάστασης που επικρατεί στα υπουργεία της τότε κυβέρνησης, με μελανά χρώματα:

«Οι κρατικές τράπεζες πωλούν τα ιμάτια τους για να «γεμίσουν» το κενό του ελλείμματος λόγω της αδυναμίας του ΥΠΕΘΟ Γ. Αλογοσκούφη να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Με βάση αυτό το δεδομένο εντός του 2006 η κυβέρνηση σχεδιάζει να πουλήσει μερίδια από την Αγροτική, την Εμπορική και την Αττική, τράπεζες.

Δεκάδες θεραπευτήρια περιλαμβάνονται σε σκάνδαλα συνταγογραφήσεων και έρχονται στο φως αποκαλύψεις για παραϊατρείο που έχει στήσει στέλεχος της κυβερνητικής συνδικαλιστικής παράταξης.

Η τακτική Παυλόπουλου για την επινόηση περί βασικού μετόχου ακυρώνεται απολύτως και σε αμφισβήτηση τίθενται και οι ρυθμίσεις του περί συμβασιούχων. Στο υπουργείο Άμυνας η παρουσία Ζορμπά κρίνεται ως «εμπόδιο» και με την επινόηση της αναδιοργάνωσης επιχειρείται υποβάθμιση του με στόχο να τον εξωθήσουν σε παραίτηση.»

Και εδώ φτάνει στο επίμαχο σημείο:
«Υπουργός καταγγέλλεται για υποκοσμιακές πρακτικές και για την αδυναμία του να περιστοιχίζεται από χουντικά στελέχη και πρωταγωνιστές πορνό ταινιών. Και τα ενδοκυβερνητικά προβλήματα συνεχίζονται σε κάθε επίπεδο και τομέα ενώ ο πρωθυπουργός ανήμπορος να παρέμβει επιχειρεί να ηρεμήσει την κατάσταση προκαλώντας την συμπάθεια ακόμα και πολιτικών του αντιπάλων. Σήμερα ο μόνος σύμβουλος και φίλος που φαίνεται να του απομένει είναι ο επικρατείας Θ. Ρουσόπουλος…»



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου