27/7/10

Αποκάλυψη: Οι πρώτες φωτογραφίες του Audi A7 Sportback!

Το Audi Α7 διαθέτει ένα εντυπωσιακό αμάξωμα με έντονα κουπέ σχεδίαση παρά το γεγονός πως μιλάμε για ένα πεντάθυρο μοντέλο με διάταξη 2+2 στο εσωτερικό. Αισθητικά φαίνεται πως έχει διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό η δυναμική εμφάνιση του πρωτότυπου που είχε παρουσιαστεί στο Detroit ενώ το μήκος του αμαξώματος εκτιμάται πως θα κυμαίνεται στα περίπου 5 μέτρα.
To Α7 Sportback θα αντιμετωπίσει μοντέλα όπως την Mercedes-Benz CLS και τη BMW 5 GT και για αυτό στο εσωτερικό θα πρέπει να περιμένει κανείς πολυτελείς χώρους και πλούσιο τεχνολογικά εξοπλισμό. Πολλά από αυτά τα συστήματα θα προέρχονται από το επερχόμενο Α6 καθώς και τα δύο μοντέλα μοιράζονται κοινά μηχανικά μέρη, όπως το πλαίσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το Α7 Sportback θα...
εξοπλίζεται με δύο τρίλιτρους V6 κινητήρες όπου της βενζίνης θα αποδίδει περίπου 270 PS και ο diesel 250 PS. Την κορυφή της γκάμας θα συνθέτουν δύο V8 μηχανικά σύνολα με τον βενζινοκινητήρα να αποδίδει 372 PS και τον πετρελαιοκινητήρα 350 PS. Την πληθωρικότητα του νέου Audi θα συμπληρώνουν οι τετρακίνητες εκδόσεις Quattro, πιθανώς το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic ενώ θα υπάρξει και έκδοση S με έναν ολοκαίνουργιο τρίλιτρο TSI που θα αποδίδει περίπου 390 PS. Το ισχυρότερο A7 Sportback παραγωγής θα ξεχωρίζει από τα διακριτικά RS ενώ αργότερα θα δούμε και υβριδική έκδοση. Περισσότερες λεπτομέρειες και ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά για το νέο μοντέλο της Audi θα ανακοινωθούν οσονούπω, μείνετε συντονισμένοι!  protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου