23/7/10

Υπέγραψε ο Ριέρα

Παρουσιάζεται επισήμως από τον Ολυμπιακό ο ποδοσφαιριστής Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά. Η μεταγραφή του αναμένεται να κοστίσει, συνολικά, περί τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ισπανός άσος αφίχθη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 19:00, χθες το βράδυ, προερχόμενος από την Ελβετία, από όπου ταξίδεψε για την Αθήνα με το ιδιωτικό αεροπλάνο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη συνέχεια, μετέβη στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της πειραϊκής ομάδας, με τη Μπέσα.
Εντυπωσιασμένος από την "θερμή" υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δήλωσε ο Άλμπερτ Ριέρα. «Είναι απίστευτο. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Ολυμπιακού. Για τα υπόλοιπα θα έχουμε αρκετό χρόνο να τα πούμε στη συνέχεια» ήταν η δήλωση του Ισπανού άσου.
Στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκε και ο Ριβάλντο, ο οποίος με δηλώσεις του ευχήθηκε να έχει λάβει "άφεση αμαρτιών" από τους φίλους της πειραϊκής ομάδας. «Τα τρία χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου. Ελπίζω οι φίλαθλοι της ομάδας να με έχουν συγχωρέσει για τον τρόπο με τον οποίο έφυγα. Περιμένω να με συγχωρέσουν για κάποια πράγματα που συνέβησαν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έζησα με τον Ολυμπιακό τα δυνατότερα συναισθήματα» είπε. Ο Ριβάλντο ρωτήθηκε επίσης για τον Ριέρα. «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά θα έχει μεγάλη πίεση γιατί η ομάδα πέρυσι δεν πήρε το πρωτάθλημα» απάντησε. ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου