31/7/10

Σαββατοκύριακο φυγής για τους πρώτους αδειούχους του Αυγούστου

Με κάθε τρόπο εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου που ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Για αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί από το λιμάνι του Πειραιά 61 δρομολόγια πλοίων και 35 από το λιμάνι της Ραφήνας.
Αυξημένη είναι η κίνηση στα πρακτορεία των ΚΤΕΛ, όπου χιλιάδες εκδρομείς προτίμησαν τις υπεραστικές συγκοινωνίες για να μεταβούν στην επαρχία και τα παραθεριστικά κέντρα.
Αυξημένη η κίνηση και στους σταθμούς του ΟΣΕ, αν και το πρωί του Σαββάτου ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία του Οργανισμού στο σιδηροδρομικό σταθμό της Οινόης, λόγω τηλεφωνήματος αγνώστου για την ύπαρξη βόμβας στο συρμό.
Μειωμένη σε σχέση με πέρυσι είναι από τα ξημερώματα του Σαββάτου η ...
κίνηση στις δύο εθνικές οδούς, καθώς εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατεί για την εξασφάλιση καυσίμων, πολλοί ταξιδιώτες είναι ακόμη ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για το αν θα πρέπει να ξεκινήσουν για τον προορισμό τους.
Ωστόσο, αρκετοί αποφάσισαν τελικά να ταξιδέψουν οδικώς με το αυτοκίνητό τους.
Παρά την απόφαση των βυτιοφορέων να συνεχίσουν την απεργία τους, αρκετά πρατήρια διαθέτουν βενζίνη, καθώς εφοδιάζονται από ιδιωτικά βυτιοφόρα, με αποτέλεσμα οι αδειούχοι του Αυγούστου να έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα καύσιμα για το ταξίδι τους. in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου