27/7/10

Ρόλινγκ Στόουνς, προετοιμάζονται για την τελευταία υπόκλιση

Αυτή τη φορά ίσως να πρέπει να τους πιστέψουμε. Οι Ρόλινγκ Στόουνς δήλωσαν σε βρετανική εφημερίδα ότι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχαιρετίσουν τους θαυμαστές τους με μια περιοδεία-υπερπαραγωγή που θα γράφει με τεράστια κεφαλαία γράμματα, Ρόλινγκ Στόουνς, ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Το συγκρότημα μοιάζει να ετοιμάζει ήδη τη σκηνοθεσία για το κλείσιμο της αυλαίας. Προετοιμάζουν το έδαφος, μάλλον για να το πάρουν και οι ίδιοι απόφαση, αλλά να δουν ποιες θα είναι και οι πρώτες αντιδράσεις. Και βετεράνοι και ροκάδες, ο σερ Μικ Τζάγκερ και ο Κιθ Ρίτσαρντς, και οι δύο 66 χρόνων, ο 69χρονος Τσάρλι Γουάτς και ο 63χρονος Ρόνι Γουντ, ο «μικρός» της παρέας, λέγεται ότι θα δώσουν μια σειρά από συναυλίες ανά τον κόσμο μέσα στην επόμενη χρονιά και ύστερα θα δώσουν σύνταξη στον εαυτό τους, για να κλείσουν με δόξα μια επική καριέρα.

Κυκλοφόρησαν δηλώσεις όπως «μπορεί να συνεχίσουν να γεμίζουν στάδια. Είναι όμως σχεδόν βέβαιο πως θα είναι η τελευταία τους παγκόσμια περιοδεία με την...
 ίδια σύσταση για τους Ρόλινγκ Στόουνς», χωρίς όμως καμία επίσημη επιβεβαίωση για την ώρα.
«Τα μέλη της μπάντας συνειδητοποιούν ότι η ηλικία τους παίζει επικίνδυνα παιχνίδια. Θέλουν να βγουν και να υποκλιθούν όταν θα είναι ακόμη κυρίαρχοι του παιχνιδιού και όχι να απογοητεύσουν τους φαν τους». Η τελευταία περιοδεία θα τρέξει μέσα στο 2011 και ίσως το 2012. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα πουν «αντίο» στο κοινό τους. Το 1982 σταμάτησαν όλες τις συναυλίες για να επιστρέψουν στον δρόμο το 1990. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι πέτρες δεν κυλούν το ίδιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου