26/7/10

Στρατιώτες έκρυβαν χασίς στο στρατόπεδο!

Σε «καβάντζα» για μεγάλες ποσότητες ινδικής κάνναβης είχαν μετατρέψει πέντε φαντάροι την αποθήκη ιματισμού του… στρατοπέδου όπου υπηρετούσαν, στην Βρυσέλλα Θεσπρωτίας! Η κρυφή δραστηριότητά τους αποκαλύφθηκε όταν δύο από αυτούς συνελήφθησαν μετά από έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που επέβαιναν.


Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας είχαν στοχοποιήσει δύο από τους κληρωτοί και τους έστησαν μπλόκο στον δρόμο. Κατά την έρευνα που έκαναν, βρήκαν πάνω στον ένα από αυτούς κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ο δεύτερος ομολόγησε ότι στην αποθήκη της στρατιωτικής μονάδας είχε κρύψει ακατέργαστη κάνναβη!

Ακολούθησε έρευνα στην αποθήκη με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και βρέθηκαν 730 γραμμάρια χασίς. Όπως αποκαλύφθηκε, γνώστες του μυστικού ήταν άλλοι τρεις οπλίτες, που επίσης συνελήφθησαν. Στο σπίτι ενός από αυτούς, στα Ιωάννινα, βρέθηκαν άλλα 415 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Σε βάρος των φαντάρων κινούνται οι νομικές διαδικασίες της στρατιωτικής δικαιοσύνης, ενώ θα σχηματιστεί και ποινική δικογραφία. protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου