5/1/11

Καβγάς με σεκιούριτι σε εμπορικό για την Ελένη Μενεγάκη...

Μόνο ξύλο δεν έπεσε για το πρωτοχρονιάτικο shopping της Ελένης Μενεγάκη, καθώς η παρουσιάστρια επιστράτευσε τους σεκιουριτάδες γνωστού εμπορικού κέντρου για να προστατευθεί από τους παπαράτσι!

Έχοντας παρέα την κόρη της Λάουρα, η...
παρουσιάστρια πήγε σε εμπορικό κέντρο επί της λεωφόρου Κηφισίας για να ψωνίσει και να απολαύσει την βόλτα με της. Ματέο δεν είχε μαζί, οπότε περίμενε να είναι πιο... ανενόχλητη!
Με τζινάκι, μπλε καρό πουκαμισάκι, μαύρες γαλότσες και το γνωστό πλέον ρολόι με το πορτοκαλί λουράκι (δώρο από πρόσωπο αγαπημένο που δεν το αποχωρίζεται ούτε στην εκπομπή), η παρουσιάστρια πέρασε την πόρτα του εμπορικού στις 3 το μεσημέρι.

Άλλος άνθρωπος έγινε, όμως, όταν αντίκρισε τους παπαράτσι! Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», η Ελένη άρχισε να φωνάζει και να απαιτεί να απομακρυνθούν από την βιτρίνα του καταστήματος οι φωτογράφοι, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση αλλά και να μαζευτεί στο σημείο ακόμα περισσότερος κόσμος!

Αμ πως! Χάνεις την ευκαιρία να δεις από κοντά την «βασίλισσα της πρωινής ζώνης»; Όχι βέβαια! Πόσο μάλλον όταν η «βασίλισσα» είναι σε έξαλλη κατάσταση...

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος κάλεσαν την ασφάλεια του εμπορικού για να απομακρύνει τους φωτογράφους και τότε ξεκίνησε ο μεγάλος χαμός! Σεκιούριτι και παπαράτσι άρχισαν να διαπληκτίζονται για τα μάτια της ωραίας Ελένης, ενώ από... τύχη δεν έπεσε ξύλο!

Χάλια τα νεύρα της Ελένης, χάλια! Το άγριο το βλέμμα στις φωτογραφίες τα λέει όλα... Relax, take it easy Ελενίτσα μας...

Μετά το επεισόδιο και το δίωρο shopping συνοδεία των σεκιούριτι, μαμά και κόρη κάθισαν για φαγητό σε εστιατόριο του εμπορικού, από το οποίο και αναχώρησαν μετά από τέσσερις και βάλε ώρες, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Ok!» που δημοσιεύει τις φωτογραφίες.

Βαρύ το τίμημα της δημοσιότητας και η παρουσιάστρια γνωρίζει καλά τι εστί να βλέπεις φωτογραφίες σου κάθε εβδομάδα στα περιοδικά... Αλλά τόσο σταριλίκι βρε παιδί μου; Όμως, Ελένη είναι αυτή, τι να κάνουμε;...star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου