12/1/11

Η κυρία Ice-T θέλει... την προσοχή!

news247.gr
Η sexy Κοκό, σύζυγος του Ice-T, το έκανε κι αυτό για να τραβήξει την προσοχή του συζύγου της: Φόρεσε τα ρούχα με τα οποία δηλώνει πως κάνει τις δουλειές στο σπίτι και τράβηξε φωτογραφίες τον εαυτό της, τις οποίες και ανέβασε στο Twitter. Η σύζυγος του ...
ράπερ και ηθοποιού Ice-T αναρτά στο Twitter αποκαλυπτικές φωτογραφίες της για να δείξει στο φιλοθεάμον κοινό τι φοράει για να τον πιάσει… στα δίχτυα της σαν... γοργόνα.


Η σέξι Κοκό εμφανίζεται ντυμένη με ένα διχτυωτό φόρεμα που αναδεικνύει τις καμπύλες της το οποίο έχει ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ που κάνει τους άντρες να την κοιτάνε στα… μάτια και μόνο.

"Ήρθα σπίτι, έπιασα τα μαλλιά μου και έριξα κάτι επάνω μου αλλά δεν μπορώ να σας δείξω ακόμα τι φόρεσα μιας και ο πρώτος που θα το δει είναι ο Ice", γράφει στο Twitter πριν αναρτήσει κομμένη στο μισό της φωτογραφία της, αφήνοντας τα υπόλοιπα στη φαντασία των ανδρών.

Σύμφωνα με την Huffingtonpost, μετά από μερικές ώρες και αφού την απήλαυσε ο Ice, η Κοκό ανέβασε τη φωτογραφία ολόκληρη για να την αποθεώσουμε.

"Αυτά τα ρούχα φοράω μέσα στο σπίτι για να καθαρίσω" σημειώνει στο Twitter.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου