23/6/10

Ευχαριστούμε ΚΥΡΙΕ Ρεχάγκελ

Οριστικά τέλος εποχής στην Εθνική ομάδα. Αυτό που λίγο πολύ όλοι ανέμεναν, γνωστοποιήθηκε και επισήμως στην ομιλία του Ότο Ρεχάγκελ στους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ο 72χρονος Γερμανός ανακοίνωσε στο ξενοδοχείο της ομάδας στο Ντέρμπαν ότι αποχωρεί και ευχαρίστησε όλους τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαν. «Ήταν μια ωραία εμπειρία αυτά που ζήσαμε όλοι μαζί» είπε χαρακτηριστικά ο Ρεχάγκελ.
Όλα αυτά σε κλίμα φορτισμένο, με τον αρχηγό Γιώργο Καραγκούνη να παίρνει τον λόγο και να ευχαριστεί τον Ρεχάγκελ εκ μέρους όλων των παικτών για όλα όσα πρόσφερε στην Εθνική αυτά τα 9 χρόνια. Ο Γερμανός είχε ενημερώσει προηγουμένως τον Σοφοκλή Πιλάβιο για την πρόθεση του να αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές. Πιθανώς και εντός της ημέρας να εκδοθεί ανακοίνωση από την ΕΠΟ.

Προάγγελος αυτής της εξέλιξης μπορεί να θεωρηθεί και η δήλωση Τοπαλίδη, ο οποίος είπε μετά τον αγώνα με την Αργεντινή ότι αποχωρεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο βοηθός του Γερμανού όσο και ο ίδιος ο Ρεχάγκελ είναι πλέον εκτός συμβολαίου. Μετά την αποχώρηση του Ότο Ρεχάγκελ, επικρατέστερος διάδοχός του είναι ο Φερνάντο Σάντος.
Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει τα μεσάνυχτα με πτήση τσάρτερ από το Γιοχάνεσμπουργκ και αναμένεται στο “Ελ.Βενιζέλος” αύριο το πρωί στις 09:30. Ο Ρεχάγκελ δεν θα επιστρέψει με την αποστολή, καθώς στη Νότια Αφρική βρίσκονται η σύζυγός του, η Μπεάτε, και ο γιός του, για να κάνουν (από σήμερα) οικογενειακές διακοπές.
enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου