25/6/10

“Κρατάτε το από τη μια πλευρά ή …αγοράστε θήκη!”

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου iPhone 4 που έγινε την Πέμπτη στέφθηκε μεγάλης επιτυχίας καθώς οι ουρές που είχαν σχηματιστεί έξω από τα καταστήματα πώλησης της νέας συσκευής σε Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ιαπωνία ήταν μεγαλύτερες και από εκείνες του iPad.

Ωστόσο ένα αμερικανικό site τεχνολογίας παραλίγο να καταστρέψει στη συγκεκριμένη μέρα παρουσιάζοντας δύο προβλήματα του νέου iPhone.
Υπενθυμίζουμε ότι τα προβλήματα της νέας συσκευής εντοπίζονται στην οθόνη όπου και παρουσιάζονται κάποιες κίτρινες περιοχές, ενώ το δεύτερο και σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στο σήμα της συσκευής το οποίο εξασθενεί σε περίπτωση που ο χρήστης το κρατάει από το κάτω αριστερά σημείο στο οποίο υπάρχει μία μικρή μαύρη σχισμή.
Όλοι περίμεναν να βγει σήμερα ο Steve Jobs και να ανατρέψει τις κατηγορίες ωστόσο για άλλη μία φόρα μας εξέπληξε.
Η Apple σε επίσημη ανακοίνωσή της λέει στους χρήστες πολύ απλά να μην κρατάνε τη συσκευή από το συγκεκριμένο σημείο!
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το φαινόμενο απώλειας σήματος συμβαίνει σε όλες τις συσκευές όταν ο χρήστης έχει τη συσκευή στα χέρια του, απλά στο iPhone 4 το φαινόμενο είναι πιο έντονο, ενώ καταλήγοντας προτείνει στους κατόχους να αγοράσουν τη νέα θήκη της Apple και το πρόβλημα θα λυθεί!
Όσον αφορά τις κίτρινες περιοχές στην οθόνη, σύμφωνα με την Apple οφείλετε σε λάθος στην κατασκευή στο εργοστάσιο και συγκεκριμένα σε διαρροή της κόλλας που ενώνει την οθόνη με το τζάμι της συσκευής.
Πρέπει βέβαια να τονίσουμε ότι ο Steve Jobs κλείνοντας το συνέδριο WWDC παρουσίασε προς έκπληξη όλων μία θήκη της Apple έναντι 29 δολαρίων. Πράγμα ύποπτο δεδομένου του ότι η Apple δεν κάνει τίποτα κατά τύχη καθώς και των περιστάσεων…  Πρώτο Θέμα online

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου