30/6/10

Ολυμπιακός: «Επήλθε πλήρης συμφωνία»

Και επισήμως αλλάζει σελίδα ο Ολυμπιακός αφού η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αργά το απόγευμα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι ο η συμφωνία μεταξύ Σωκράτη Κόκκαλη και Ευάγγελου Μαρινάκη είναι πλήρης.

Το κείμενο της συμφωνίας θα υπογραφεί την προσεχή Τρίτη και στη συνέχεια θα δοθεί συνέντευξη τύπου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, συνάντηση των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη και Ευάγγελου Μαρινάκη σχετικά με τη συμφωνία απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον Ευάγγελο Μαρινάκη.
Ανακοινώνεται ότι επήλθε πλήρης συμφωνία, το κείμενο της οποίας θα υπογραφεί την Τρίτη 06/07/2010 και θα επακολουθήσει κοινή Συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών».
Νωρίτερα το μεσημέρι, όπως έγραψε το protothema.gr ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μαρίνα Ζέας και συμφώνησαν για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών (67%) στον 43χρονο εφοπλιστή.
Με την υπογραφή αυτή ο Μαρινάκης θα αρχίσει να τρέχει πρόσω ολοταχώς ταμεταγραφικά ενώ θα επωμιστεί και το σύνολο των χρεών του συλλόγου, όπως θα προκύψουν μετά από έλεγχο που θα γίνει από την Deloitte.
Η κοινή συνέντευξη τύπου η αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο κ. Μαρινάκης θα μιλήσει για πρώτη φορά για τα όνειρά του και τους στόχους του, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα εξηγήσει την απόφασή του να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο και θα μιλήσει για το νέο του ρόλο.
Πρώτο Θέμα online

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου