30/6/10

Δολοφονία για ένα πότισμα

Το πότισμα ενός χωραφιού φαίνεται πως είναι η αιτία του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή της Νέας Τυρολόης.

Αγρότης παρουσιάστηκε γύρω στις έξι το απόγευμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών με το δικηγόρο του και ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 66χρονο υδρονομέα της περιοχής, μετά από διαπληκτισμό που προηγήθηκε μεταξύ τους, για το πότισμα των χωραφιών.
Σύμφωνα με την μέχρι τώρα απολογία του 67χρονου αγρότη, το γεγονός συνέβη στις 10.30 το πρωί.
Οι διαφορές που είχαν μεταξύ τους, αγρότης και υδρονομέας, οδήγησαν τον πρώτο στο σημείο να πάρει το κυνηγετικό του όπλο και να δώσει ένα αποτρόπαιο τέλος στο διαπληκτισμό τους. Στο σημείο του εγκλήματος βρίσκεται αυτή την ώρα και ο ιατροδικαστής Σερρών, Μηνάς Γεωργιάδης, ώστε να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση και να δώσει εντολή να μεταφερθεί η σορός του υδρονομέα στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών για νεκροψία-νεκροτομή. Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο δράστης φαίνεται ότι χτύπησε το θύμα και με φτυάρι.
Ο 67χρονος αγρότης κρατείται αυτή την ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών όπου και ανακρίνεται, ενώ αναμένονται νέα στοιχεία για το έγκλημα μετά την ιατροδικαστική εξέταση
Πρώτο Θέμα online

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου